Din tillgivna syster (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (292.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726641394

Din tillgivna syster Ljudbok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-15

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
Sjuksköterskan Gabriel tar sitt pick och pack för att flytta till Ljungshed. Efter allt som hänt kan han verkligen behöva en förändring. Gabriel får nytt jobb på Ljungsheds sjukhus och börjar sakta men säkert släppa in människor i sitt liv igen. Men vad som till en början känns som en välbehövd nystart ska sakta men säkert förvandlas till ett rent helvete. Sjukhuspersonal börjar en efter en försvinna spårlöst och Gabriels efterforskningar leder honom till en rad hemska insikter kring sjukhusets historia.

Nere i de mörka och labyrintliknande kulvertarna gömmer sig något gammalt, ursinnigt och odefinierbart. Något som törstar efter hämnd. Plötsligt befinner sig Gabriel i en mardrömslik labyrint av skuld, hat och mörker, som på något sätt måste få ett slut.

Sebastian Avindell är född och uppvuxen i Borensberg. Idag arbetar han som sjuksköterska på akuten vid Linköpings Universitetssjukhus. Med spänningsromanen "Din tillgivna syster" (2020) gör han debut som författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Din tillgivna syster. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk debut!
  Peter, 19 juni 2021

  En berättelse som tar läsaren till nutid och dåtid, ett koncept som kan bli platt men som Avindell löser med stor galans. Ett bra flyt i berättelsen med några riktigt oväntade, modiga beslut att ändra riktning. En debut som gör att man längtar till nästa verk!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sebastian Avindell

 • Dubbelexponering

  Sebastian Avindell

  »Avindell slår knockout med sin bok. Vill man uppleva en omtumlande, sorgsen, realistisk berättelse om att vara människa, då ska man absolut läsa Dubbelexponering .« Bokbloggen Epiloger »I ett högt och medryckande tempo leds vi framåt av Avindells...

 • Vedergällning

  Sebastian Avindell

  Andra boken i Östgötamorden-serien »Sebastian Avindell har en förmåga att få pusslet att kännas äkta, det blir aldrig krystat. Karaktärsskildringarna är trovärdiga och realistiska. Vilken stark uppföljare.« Betyg: 5 av 5 - Tofflandel2 » Vedergälln...