Hålla tand för tunga (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (386.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Stig Elofsson (del 2)
Inläsare
Björn Löfgren
Utgivningsdatum
2020-10-01
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726684216
Hålla tand för tunga (ljudbok)

Hålla tand för tunga Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-10-01

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Han hann inte tänka någonting innan brevbomben detonerade i hans hand. Sprängkraften splittrade större delen av hans överkropp i smådelar som spreds runt i rummet och hans kollegor möttes av den groteska synen när de kom inrusandes för att se efter vad som hänt ...

Sommaren har anlänt till den lilla stade Fors. Åkerns travbana förbereder sig för säsongens tävlingar och alla har höga förväntningar på banans nya stjärnhäst. Men i skuggorna lurar mörkret och kriminalinspektör Stig Elofsson och kollegan Nilsson får fullt upp när en våg av sprängdåd sprider sig bland stadens myndigheter. Samtidigt stöter reportern Lennart Eriksson på problem och han tvingas rannsaka sina journalistiska ideal när han återigen måste hantera sin före detta kollega från fabriken. Ska han hålla tand för tunga eller följa sin moraliska kompass?

Björn Persson, född 1967, är en svensk deckarförfattare. Han debuterade som författare i början av 2000-talet och har sedan dess skrivit ett flertal böcker. Han publicerade sin första kriminalroman år 2014, "Som man sår får man skörda". Björn har också ett stort intresse för hästar och är även en travtränare, uppfödare och kusk på amatörnivå.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Persson