Sandänglar (e-bok)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Saltmålla (del 1)
Utgivningsdatum
2022-05-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726965780
Sandänglar (e-bok)

Sandänglar E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-05-11
65 119 Du sparar 54 kr!
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
'Paulina var hennes öde. De var som två magneter som oundvikligen drogs mot varandra'

Författaren Paulina Pihl ser fram emot både skrivtid och lugn nära hav och natur på nyöppnade Saltmålla Resort. Den senaste tiden har varit stressig och förhållandet hon har med den temperamentsfulla och svartsjuka Milla tar allt mer energi.

Ingela Salo befinner sig också på hotellet. Hennes längtan efter gemenskap överskuggas av hennes förlamande rädsla för att inte passa in. När hon oväntat får uppleva hur det är att höra till, och sedan lika snabbt hamnar utanför igen, blir besvikelsen för stor att hantera. Hon finner sig beredd att göra vad som helst för att återigen få känna sig sedd. Samtidigt kan Ingela inte tolka de omvälvande känslor hon snabbt får för Paulina. Kan det vara äkta kärlek?

Paulina, som till en början roas av den udda kvinnan, drabbas snart av en stark känsla av obehag. Är Ingelas intresse verkligen sunt - eller är hon rent av besatt av henne?

'Sandänglar' är en mörk psykologisk spänningsroman. Det är en berättelse om att inte höra till och om en ensam kvinnas desperata längtan efter att bli omtyckt.

Sagt om Sandänglar:

"Gränsen mellan stark beundran och besatthet kan ibland vara hårfin och Susanne Schemper är skicklig på att skapa dessa små skiftningar, förskjutningar i det som sker. Knappt märkbara, och oskyldiga var för sig, men fogade samman visar de upp en helt annan bild. Hon är kort sagt en mästare på psykologisk spänning!" - Susanne Abel, Boksann

'Sandänglar' är Susannes Schempers femte spänningsroman sedan romandebuten 2018, och är den första boken i en ny serie. Sandänglar utspelar sig i Halmstad där Susanne är född och uppvuxen. Hon bor numera i Lerum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sandänglar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 4+/5
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 6 november 2022

    Den här författaren kan man inte sluta att gilla. Hennes böcker är magiskt spännande. Där hennes karaktärsbeskrivningar är klockrena.
    Boken var en riktig bladvändare med en spännande story.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susanne Schemper