Trollbunden: Sagan om Isfolket 1 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sagan om isfolket (del 2)
Utgivningsdatum
2019-03-08
Förlag
Jentas IS
ISBN
9788742800003
Trollbunden: Sagan om Isfolket 1 (e-bok)

Trollbunden: Sagan om Isfolket 1 E-bok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-03-08

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
SAGAN OM ISFOLKET - ättlingar till den onde Tengel, som hade ingått i ett förbund med djävulen ...

Del 1 av 47. Silje Arngrimsdotter var bara sjutton år när pesten tog alla hennes släktingar 1581. Utsvulten och frusen och med två små barn att ta hand om sökte hon sig till likbålen utanför Trondheim för att söka värme. Märkligt nog var det bara en i Isfolkets ätt som hjälpte henne i nödens stund en man som Silje fann närmast djurisk och skrämmande, men underligt tilldragande på samma gång ...

Sagan om Isfolket är en gripande krönika om kärlek och övernaturliga krafter och inte minst kampen mellan gott och ont.

Margit Sandemo (1924-2018) är den mest produktiva svenska författaren under det tjugonde århundradet med fler än 170 böcker utgivna och över 47 miljoner sålda exemplar i Skandinavien. SAGAN OM ISFOLKET är hennes mästerverk och den mest kända serien.


Margit Sandemo är, helt enkelt, rätt underbar.The Guardian

Full med övertygande karaktärer, väl etablerade i tid och rum, och upplysande ... kommer att få dina ögon att trilla ut sina hålor och möjligtvis få det att rycka i de nedre regionerna ... detta är målande böcker utan bilder ... jag vill veta vad som händer härnäst.
The Times

En mix av myt och legend kombinerat med historiska händelser, detta är fantasifullt skapande som involverar läsaren från första till sista sidan.
Historical Novels Review
Älskad av massorna har produktiva Margit Sandemo hittills skrivit över 172 böcker och är Skandinaviens mest allmänt läsa författare....
Scanorama magazine
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Trollbunden: Sagan om Isfolket 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inga överraskningar
    Bodil , 19 juni 2021

    Vad är det jag inte förstår? Kanske är jag fel målgrupp? Boken har hög ranking? Obegripligt. För mig är det platta person- och miljöbeskrivningar, en hjärta-smärta story full av plattityder och ett fattigt språk. Var finns spänningen?

  2. Underbar
    Ninni (Västerås), 13 april 2021

    Riktigt spännande, en äkta Sandemo - stämningsfullt och fantasifullt! Tycker om hennes sätt att skriva och skapa världar som man kan fly in i. Läser gärna mer av henne.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Margit Sandemo