Tro dina ögon (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (443.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mörka föraninger (del 5)
Inläsare
Magdi Saleh
Utgivningsdatum
2020-02-28
Förlag
Jentas
Översättare
Elisabet Fredholm
ISBN
9788742800966

Tro dina ögon Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-28

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Thomas bor med sin far i Promise Falls och tillbringar sina dagar med att utforska och memorera världens städer. Men han lämnar inte sitt rum utan tar sig längs varenda gata och gränd via hemsidan whirl360. När Thomas far omkommer i en olycka kommer broder Ray till barndomshemmet, där han försöker anpassa Thomas till ett vanligt liv utan datorn.

Ray blir mer och mer irriterad över att Thomas hävdar att han arbetar för CIA. Thomas visar honom ett foto från en gata i New York där det ser ut som någon blir mördad i ett fönster, och Ray ger efter för broderns tjat och åker dit för att undersöka. Ray är helt säker på att inget finns att finna, men han har fel. Det hela utvecklas till en minst sagt obehaglig situation. Kan det vara så att Thomas talar sanning? Vad hände egentligen i fönstret på Orchard Street? Vad är det för hemlighet som Thomas vägrar berätta för honom?

Oemotståndligt fartfylld spänningsroman.
Dagens Nyheter

Han har gjort det igen! Kanadensaren Linwood Barclay ... har en förmåga att successivt skruva upp spänningen och samtidigt väva in övertygande och mänskliga personporträtt.
Norran

Briljant thriller!
Allas
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linwood Barclay