Sista andetaget (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (302.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Erika Foster (del 4)
Inläsare
Hanna K Schmitz
Utgivningsdatum
2021-01-29
Förlag
Jentas
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9788742802311
Sista andetaget (ljudbok)

Sista andetaget Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-01-29

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Han är din drömdejt. Du är hans nästa offer.

En ung kvinnas torterade kropp hittas i en sopcontainer, med igenmurade ögon, oräkneliga skärsår och genomdränkt av blod. Kriminalkommissarie Erika Foster är en av de första poliserna på plats. Problemet är bara att det inte är hennes fall.
Medan Erika kämpar för att få ingå i utredningsgruppen upptäcker hon en länk med det sedan fyra månader olösta mordet på en annan kvinna som också hon hittats i en sopcontainer, med liknande skador och dödad på samma sätt.
Gradvis börjar bilden klarna. Mördaren väljer ut sina offer på nätet och använder sedan sociala medier för att under falska identiteter bli vän med och slutligen stämma träff med tilldragande unga kvinnor. Och när nästa kvinna förs bort måste Erika och hennes utredare desperat kämpa mot klockan för att rädda henne - och samtidigt identifiera den ansiktslösa mördare som döljer sig bakom sina falska identiteters charmigt leende stulna profilbilder.

"Robert Bryndza överraskar igen. Precis när jag var säker på att serien om kommissarie Erika Foster omöjligt skulle kunna bli ännu bättre, kommer den här som toppar allt ... Robert Bryndza förblir en av mina absoluta favoritförfattare."
- The Book Review Café

"Det här är en av de där böckerna man vill sluka utan att ta ögonen från texten, helt enkelt för bra för att lägga ifrån sig. Romangestalterna sprakar av energi och kemin mellan dem är enastående väl fångad ... En fenomenal fortsättning på serien, som jag förbehållslöst rekommenderar!"
- The Quiet Knitter

"Robert Bryndza tar språnget upp till förstaplatsen på min lista över kriminalförfattarfavoriter ... Den här romanen är fullständigt enastående!! Berättelsen grep tag i mig från första sidan och släppte inte taget förrän efter den sista. Men köper du den, så glöm inte att samtidigt köpa de andra i serien! Fem stjärnor (fast jag skulle ge den fler om det var möjligt!)."
- Star Dust Book Reviews

"Jag applåderar alltid en ny bok med Erika Foster. Jag älskar henne hänfört, hon är en av mina favoritromangestalter."
- The Book Heathen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robert Bryndza