Ett mörker mitt ibland oss (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Anders Knutas (del 14)
Utgivningsdatum
2018-06-01
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100139049
Ett mörker mitt ibland oss (e-bok)

Ett mörker mitt ibland oss (e-bok)

(22 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-06-01
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Ett mörker mitt ibland oss" är den fjortonde delen i Mari Jungstedts succéserie om mordmysterier mitt i den gotländska idyllen med kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson i täten för utredningarna. Under havskappseglingen Gotland Runt blåser det upp till storm och masten knäcks på en av de favorittippade båtarna. Besättningen tvingas söka skydd i en vik med lugnare vatten. I strandkanten ligger en död man med krossad skalle, munkavle och bakbundna händer.

Några dagar har den omtyckte krögaren Tobias Ström försvunnit spårlöst på väg hem från sin populära Gute krog på södra Gotland. Ville någon Tobias något illa? Hade han hamnat i bråk? Eller försvann han frivilligt? Det är sådana frågor kriminalkommissarierna måste ställa sig när de kallas till brottsplatsen.

Men Anders Knutas plågas inte bara av mordfallet, utan också av sin spirande romans med kollegan Karin. Efter att Knutas rumlat runt i sänghalmen med sin ex-fru vill Karin inte ha någon kontakt. Nu måste de samarbeta i en halsbrytande mördarjakt som mitt i den gotländska högsommaridyllen leder kommissarien in i ett mörker han aldrig kunnat föreställa sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ett mörker mitt ibland oss. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Super!
  Malin, 24 september 2018

  Ser redan fram emot nästa bok! Mari Jungstedt är och förblir min favorit författare. Sträckläste hela boken på en dag.

 2. Man känner igen sig
  Christina Backman, 29 juli 2018

  En bok ungefär som Mari Jungstedts andra böcker. Inga överraskningar men trevlig läsning och det byggs upp en spännande handling allt eftersom.

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 25 juli 2018

  Det här är den fjortonde boken i kriminalserien av Mari Jungstedt om Anders Knutas och dom andra på Gotland. Jag har läst dom alla, och jag har tyckt om dom alla. Och lika bra var den här boken som dom tretton tidigare.

  Det som är bäst med Mari Jungstedts böcker, det är inte själva kriminalhistorierna, utan det är storyn runtomkring. Älskar att följa Anders Knutas, Karin Jacobsson, Johan Berg, och alla dom andra, i deras liv.

  Boken var, som alltid när det gäller Mari Jungs... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Ett mörker mitt ibland oss