Kronprinsessan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-06-02
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789100142193

Kronprinsessan E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-06-02

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En kväll strax före jul ringer telefonen hemma hos Charlotte Damgaard. Det är statsministern som vill erbjuda henne posten som miljöminister. Trots att hon just står i begrepp att flytta med sin man Thomas och deras två barn till Uganda kan hon inte motstå erbjudandet. Väl i maktens centrum blir hon snart varse avigsidorna: medias bevakning, politiska intriger och partivänners svek. När hennes tidigare så lyckliga äktenskap börjar krackelera tvingas hon till slut fråga sig om priset ändå inte är för högt. Kronprinsessan är en fängslande skildring av en kvinnas dubbla roller. Kan man jämka samman ett lyckligt familjeliv med ett liv i rampljuset? Hanne-Vibeke Holst ? uppmärksammad för sin trilogi om Therese Skårup och den självbiografiska Min mosters migrän ? har skrivit en dagsaktuell och underhållande roman som kretsar kring avgörande frågor: Vilket liv vill man leva och till vilket pris? Trilogin om Therese Skårup har hittills sålt i över 350 000 exemplar! ?Färgstark underhållning i ett rasande tempo? JyllandsPosten ?Elegant och välkomponerad roman om det politiska spelet... En imponerande berättelse som man läser i ett enda svep och samtidigt blir berörd av.? Information
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kronprinsessan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tänkvärd kvinnoskildring
    -, 11 december 2018

    Får en kvinna inte vara framgångsrik och duktig utan att hon ska misstänkliggöras. En manlig politiker med motsvarande "prestanda" skulle sannolikt lyfts till skyarna som handlingskraftig, effektiv och idérik.
    Kronprinsessan är välskriven och medryckande om spelet i och kring maktens korridorer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hanne-Vibeke Holst