Skymningsflickan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Charlotta Lugn och Shirin Sundin (del 4)
Utgivningsdatum
2015-07-31
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100155315

Skymningsflickan E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-07-31

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vad har hänt med flickan som kommissarie Charlotta Lugn träffar på i skymningen? Hon som skriker nätterna igenom, hon som skär sig och inte verkar vilja leva. Vem tror på den som ljuger ibland? Vem tror på Molly? Charlotta Lugn, som går hemma sjukskriven, och advokat Shirin Sundin gör det. De bestämmer sig för att ta reda på vad som har hänt Molly. Det är dags för flickan att få upprättelse.Samtidigt är det någon som riktar hot mot en gymnasieskola. Allvarliga, dödliga hot. Mardrömmen om en massaker i en svensk skola skulle kunna bli verklighet. Kort därefter hittas en elev mördad på skolans toalett. Jakten på gärningsmannen leder polisen åt flera håll och ett av spåren tycks peka tillbaka på Molly, och hennes döda väninna Miranda.Katarina Wennstams nya bok i serien om Shirin Sundin och Charlotta Lugn söker sig in i ungdomens allra mörkaste skrymslen. Där faror lurar bakom varje hörn, där den som är ung aldrig kan veta vem som går att lita på. Skymningsflickan är en berättelse om vad som händer när ingen tror på en, men också om styrka och upprättelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skymningsflickan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 19 augusti 2015

  Det här är Katrina Wennstams nionde bok.

  Först har hon gett ut två dokumentära böcker, "Flickan och skulden", och "En riktig våldtäktsman".

  Sen har hon gett ut en trilogi med spänningsromaner, "Smuts", "Dödergök", och "Alfahannen".

  Och nu har hon utkommit med boken "Skymningsflickan", som är den fjärde boken i en serie böcker. Dom tre tidigare heter "Svikaren", "Stenhjärtat", och "Skuggorna".

  Här är en länk till min recension av den senaste boken, "Skug... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam