Flickan och skammen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-09-15
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100166649

Flickan och skammen E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-09-15

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Kvinnor och flickor har i alla tider stämplats för sin sexualitet. Ibland har det inte ens med faktiska sexuella handlingar att göra, en flicka som tar plats kan snabbt stämplas som hora eller slampa. Inget är effektivare för att oskadliggöra en kvinna." Flickan och skammen är ett kritiskt reportage om ryktesspridning, sexualitet och skam, skriven i samma anda som de banbrytande böckerna Flickan och skulden och En riktig våldtäktsman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flickan och skammen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 28 september 2016

    Katarina Wennstam är en av mina favoritförfattare. Både när hon skriver skönlitterära romaner, och när hon ger ut sina dokumentära faktaböcker.

    Jag har älskat alla hennes sju spänningsromaner, och här är en länk till mitt blogginlägg om hennes senaste bok, Skymningsflickan, där det också finns länkar till dom sex tidigare böckerna.

    Men jag har också tyckt väldigt mycket om hennes två dokumentära faktaböcker, Flickan och skulden, och En riktig våldtäktsman, och jag länkar hä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam