Spindeln (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Joona Linna (del 9)
Utgivningsdatum
2022-10-19
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100167127
Spindeln (e-bok)

Spindeln E-bok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-10-19
99

15% rabatt med kod BF22 i kassan

Gäller t.o.m. söndag 27/11 när du handlar för minst 299 kr. Villkor

Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Kepler vet hur man skapar en bladvändare ... Historien är skickligt uppbyggd, utan minsta transportsträcka eller onödiga kurva och med smarta vändningar och stegrande spänning. Man slukar boken likt en tv-serie på Netflix" Göteborgs-Posten

"en mördarjakt med stora känslor, högt tempo och mycket på spel" Norra Skåne

För tre år sedan fick Saga Bauer ett vykort med en hotfull text om en pistol med nio vita kulor - varav en väntar på Joona Linna. Det stod att hon var den enda som skulle kunna rädda honom. Hon visade kortet för Joona, men tiden gick och hotet bleknade som en meningslös provokation. Fram till nu.

En säck med en nästan fullständigt upplöst kropp hittas fastsurrad i ett träd i Kapellskär. På mordplatsen återfinns en mjölkvit patronhylsa. Via komplicerade gåtor börjar en bestialisk förövare ge polisen möjligheten att stoppa serien av mord.

Joona Linna och Saga Bauer kämpar sida vid sida för att lägga pusslet och rädda de utsedda offren innan det är för sent. Den våldsamma jakten blir alltmer desperat. Kanske är denna seriemördare omöjlig att stoppa, kanske sitter de redan fast i spindelnätet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Spindeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. E- bok
    Anne, 15 november 2022

    Är så himla nöjd över att läsa på detta sätt, första gången jag läste e-bok. Kommer definitivt göra det igen.

  2. Tunn och förutsägbar
    Cerisen, 3 november 2022

    Boken är ok. Helt klart skriven efter en "formel": mycket grafiska otäcka scener i början (öppna med kraft) snabbt följt med explicita sexscener. Känns lite billigt. Den riktiga nerven, spänningen som man kanske är ute efter som köpare i denna genre infinner sig inte. Grafiska mördar-beskrivningar blandas med sex och så rullar historien runt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lars Kepler