Spindeln (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Joona Linna (del 9)
Utgivningsdatum
2022-10-19
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100167127

Spindeln E-bok

(29 röster)  |  Läs 6 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-10-19

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Kepler vet hur man skapar en bladvändare ... Historien är skickligt uppbyggd, utan minsta transportsträcka eller onödiga kurva och med smarta vändningar och stegrande spänning. Man slukar boken likt en tv-serie på Netflix" Göteborgs-Posten

"en mördarjakt med stora känslor, högt tempo och mycket på spel" Norra Skåne

För tre år sedan fick Saga Bauer ett vykort med en hotfull text om en pistol med nio vita kulor - varav en väntar på Joona Linna. Det stod att hon var den enda som skulle kunna rädda honom. Hon visade kortet för Joona, men tiden gick och hotet bleknade som en meningslös provokation. Fram till nu.

En säck med en nästan fullständigt upplöst kropp hittas fastsurrad i ett träd i Kapellskär. På mordplatsen återfinns en mjölkvit patronhylsa. Via komplicerade gåtor börjar en bestialisk förövare ge polisen möjligheten att stoppa serien av mord.

Joona Linna och Saga Bauer kämpar sida vid sida för att lägga pusslet och rädda de utsedda offren innan det är för sent. Den våldsamma jakten blir alltmer desperat. Kanske är denna seriemördare omöjlig att stoppa, kanske sitter de redan fast i spindelnätet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Spindeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven smörja
  Lars Kjellin, 17 oktober 2023

  Mord på löpande band, blod och våld. Spekulationsvåld utan finess och intelligent story, Finns inget av värde som intresserar mig i denna bok.

 2. Obehagligt spännande
  Michael, 19 februari 2023

  Berättelsen byggs upp i händelser präglade av nästintill otänkbar grymhet. Ondskan är dock inte förenklad eller endimensionell. Vi bjuds på en resa i mörkret som också erbjuder en möjlighet till viss förståelse för förövarens kontext och upplevda logik.

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 2 december 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Spindeln, är den nionde boken i serien om Jonna Linna, av Lars Kepler. Jag har följt serien och tyckt om alla böckerna, även om jag har tyckt att dom har blivit något sämre än vad dom var i början. Men fortfarande så tycker jag att dom är bra, spännande, och läsvärda. Fast man ska nog inte läsa den här boken om man är känslig, för den innehåller väldigt mycket utförligt beskrivet våld, tortyr, mord, våldtäkt och grovt sex. Kan i alla fall rekommender... Läs hela recensionen

 4. Förutsägbar och saknar finess.
  -, 30 november 2022

  Bra story som alltid, bra beskrivningar och tät mellanåt. Karaktärerna känner vi redan. Tyvärr blir den förutsägbar ganska tidigt. Slutet känns mera som ett filmmanus än skönlitteratur.

 5. E- bok
  Anne, 15 november 2022

  Är så himla nöjd över att läsa på detta sätt, första gången jag läste e-bok. Kommer definitivt göra det igen.

 6. Tunn och förutsägbar
  Cerisen, 3 november 2022

  Boken är ok. Helt klart skriven efter en "formel": mycket grafiska otäcka scener i början (öppna med kraft) snabbt följt med explicita sexscener. Känns lite billigt. Den riktiga nerven, spänningen som man kanske är ute efter som köpare i denna genre infinner sig inte. Grafiska mördar-beskrivningar blandas med sex och så rullar historien runt.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Lars Kepler