Älska, glömma och förlåta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2017-07-14
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Ing-Britt Björklund
Originaltitel
Sweet Forgiveness
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
221 x 145 x 27 mm
Vikt
532 g
SAB
Hce
ISBN
9789100172138
Älska, glömma och förlåta (inbunden)

Älska, glömma och förlåta

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-07-14
209
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Älska, glömma och förlåta är en varm roman om kraften i att förlåta och bli förlåten. Viktiga i berättelsen är de så kallade förlåtelsestenarna. Stenarna skickas med ett kedjebrev och två enkla uppmaningar: att förlåta för att därefter be om förlåtelse. Men Hannah Farr, New Orleans mest populära programledare, nappar inte. Hon dejtar stadens borgmästare, är väldigt förtegen om sitt privatliv och har gömt undan sina egna stenar i närmare två år - och hållit tyst om sitt förflutna i snart tjugo år. Men när Hannahs gamla vän Fiona Knowles, som skapat stenarna, är med i hennes tv-show, öppnar hon plötsligt upp om åratal av svåra konflikter med sin mamma. Ivrigt påhejad av sina fans, ifrågasatt av sina vänner och anklagad av sin pojkvän för att förstöra hans politiska karriär går hon mot sin vilja ut i offentligheten för att söka försoning. När Hannah kan se klarare på vad som hänt i det förflutna inser hon att den sanning hon klamrat sig fast vid sen hon var ung inte stämmer alls. Hon måste finna modet att lösa knutarna från uppväxten om hon inte ska riskera att förlora kontakten med sin mamma och möjligheten att leva ett liv där hon är sann mot sig själv för alltid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Älska, glömma och förlåta
 2. +
 3. Älska, glömma och förlåta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Älska, glömma och förlåta av Lori Nelson Spielman (pocket).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Älska, glömma och förlåta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 29 juli 2017

  För lite drygt ett år sedan så läste jag författarens debutbok, Det kommer alltid en ny himmel, och jag tyckte den var mycket bra.

  Nu har jag läst ut Lori Nelson Spielmans andra roman, Älska, glömma och förlåta, och den var nästan lika bra. Böckerna är helt fristående från varandra.

  Boken är berörande, lättläst, gripande, snabbläst, känslosam, och riktigt bra, tycker jag. Nästan lika bra som hennes första bok. Och jag ser definitivt fram emot fler böcker av författaren. Och jag rekommenderar båda hennes böcker.

 2. Varm feelgood
  Villivonkansbooks, 28 juli 2017

  Hannah öppnar brevet med darrande händer. Avsändaren, Fiona Knowles, är en gammal klasskamrat som mobbade henne under skoltiden. Fiona ber nu Hannah om förlåtelse. I kuvertet har hon lagt två små stenar, den ena ska hon skicka tillbaka om hon förlåter Fiona. Den andra ska hon skicka vidare till någon hon vill förlåta. Hannah tänker direkt på sin mamma...
  Det är andra boken jag läser av författaren. Gillade den första så hade en del förhoppningsr på denna. Tycker hon lever upp till dem. De... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lori Nelson Spielman