Begynnelse (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Robert Langdon (del 5)
Utgivningsdatum
2017-10-30
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Peter Samuelsson, Lena Karlin
ISBN
9789100173043
Begynnelse (e-bok)

Begynnelse (e-bok)

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-10-30
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Robert Langdon är tillbaka

Varifrån kommer vi?
Vart är vi på väg?

Robert Langdon, professor i religiös symbolik vid Harvard, anländer till Guggenheimmuseet i Bilbao för att närvara vid avslöjandet av en upptäckt som enligt inbjudan kommer att "förändra vetenskapen för alltid". Edmond Kirsch, en fyrtioårig miljardär som blivit världskänd för sina hypermoderna tekniska uppfinningar och djärva förutsägelser, var en gång Langdons student. Nu hävdar han att han funnit svaret på två av mänsklighetens mest omdebatterade frågor.

När den spektakulära presentationen inleds inser Langdon att han och de hundratals andra gästerna står inför ett avslöjande som är långt mer kontroversiellt än de kunnat ana. Men plötsligt exploderar den välorkestrerade kvällen i kaos. Tillsammans med museets eleganta chef Ambra Vidal finner Langdon sig vara måltavla för en okänd fiende som inte skyr några medel för att förhindra att Kirschs banbrytande upptäckt når dagens ljus. Tillsammans flyr Langdon och Vidal mot Barcelona för att knäcka det kryptiska lösenordet som skyddar Kirschs hemlighet innan det är för sent. Under den dramatiska jakten tvingas Langdon navigera bland mystiska koder, nedtystade historiska fakta och religiös extremism.

Efter sensationella bästsäljare som Da Vinci-koden, Änglar och Demoner och Inferno är Dan Brown nu tillbaka med en av sina hittills mest hisnande, banbrytande och underhållande romaner.
"Dan Brown är jätteskicklig på cliffhangers, förvirrande spår, på att korsklippa berättelsen så att man bara måste läsa vidare.Det är action i halsbrytande fart och Brown har gått framåt [...] Kärnpunkten är 'avslöjandet' i slutet. Brown kunde gett ut 50 sidor separat: de är matiga, tekniskt intressanta och tar upp den heta frågan om artificiell intelligens (på ett dubbelbottnat vis).Men kika inte i slutet. Att Brown lindar in sitt budskap (som är extatiskt jämfört med det i Inferno) är den väg som gör mödan värd."Trelleborgs Allehanda

Översättare: Lena Karlin,
Översättare: Peter Samuelsson,
Omslagsformgivare: John Eyre
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Begynnelse. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spänning med rappt tempo
    Rickard A, 3 mars 2018

    Som vanligt i Dan Browns böcker är det spänning och rappt tempo som gäller. Har du tyckt om hans tidigare böcker och inte tröttnat kommer du att gilla denna också.
    Inte "Da Vinci koden" klass men klart läsvärd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dan Brown

Bloggat om Begynnelse