På öppet hav (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Familjen vid Chesapeake Bay (del 1)
Utgivningsdatum
2018-05-25
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Maya Danielsson
ISBN
9789100173838
På öppet hav (e-bok)

På öppet hav (e-bok)

(13 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-25
55
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Anna Spinelli känner sig genast dragen till bröderna Quinns fridfulla gamla hus när hon ser det för första gången. Och hon känner sig än mer dragen till den äldste av de tre adopterade bröderna, den äventyrslystne racerföraren Cam, som återvänt hem efter faderns död i en bilolycka. Men socialarbetaren Anna måste lägga band på sina känslor. Cam och hans bröder Phillip och Ethan har begärt att få vårdnaden om tioårige Seth, deras fars siste skyddsling, och det är Annas jobb att bedöma om de är mogna för uppgiften.

Cameron Quinn hade precis som sina bröder en tuff uppväxt, innan Raymond och Stella Quinn adopterade honom. Motvilligt har han nu lämnat sitt jetset-liv i Europa för att uppfylla sin adoptivfars sista önskan - att ge samma trygghet till den tilltufsade Seth. Cam måste lära sig hur man tar hand om en tioårig pojke, och han måste lära sig att samarbeta med sina båda bröder. Samtidigt bubblar den lilla kuststaden vid Chesapeake Bay av rykten. Illvilliga tungor försöker svärta ner Raymond Quinns minne. Och inte blir det lättare när den bestämda och livfulla Anna Spinelli kliver in på gården - och rakt in i Camerons hjärta.

På öppet hav är den första delen av fyra i Nora Roberts serie Familjen i Chesapeake Bay. I de tre följande romanerna Under fallande stjärnor, En trygg hamn och Vid horisonten har Ethan, Phillip och Seth huvudrollerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På öppet hav. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Nora, Hon kan hon.
    Saga, 5 augusti 2018

    Kunde inte sluta läsa boken. Blev tagen in i boken och handlingen fort. Satt och små skrattade för mig själv. Älskar hur Nora får personerna så levande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts