Silvervägen (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-22
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100176020
Silvervägen (e-bok)

Silvervägen (e-bok)

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-22
95
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Utsedd till Årets bästa svenska kriminalroman 2018Sedan tre år tillbringar Lelle de ljusa sommarnätterna med att köra bil. Han kör utmed väg 95 som skär genom landet från Skellefteå i nordvästlig riktning förbi Arvidsjaur, Arjeplog och mynnar vid norska gränsen, den väg som kallas Silvervägen. För tre år sedan försvann hans sjuttonåriga dotter spårlöst och hennes försvinnande gnager sönder Lelle inifrån.Till den lilla orten Glimmersträsk anländer Meja och hennes mamma. Meja är lika gammal som Lelles dotter var när hon försvann. Medan höstens mörker närmar sig knyts Lelles och Mejas öden ihop och när ytterligare en ung flicka försvinner blir deras liv för evigt sammantvinnade.Silvervägen är en stämningsfull och berörande psykologisk spänningsroman. Med den lilla orten som fond, där alla känner alla, utvecklar sig ett drama om att aldrig ge upp, om att orka vara stark när det är som mörkast.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Silvervägen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 25 juli 2018

  Silvervägen är en helt fantastiskt bra debutbok av författaren Stina Jackson. Den kvalar helt klart in som en av årets bästa böcker.

  Boken kallas för en psykologisk spänningsroman av förlaget. Och jag kallar den en dramathriller.

  Silvervägen är både väldigt spännande och mycket gripande. Den är lättläst och har väl beskrivna karaktärer. Miljöbeskrivningarna är underbara, och man ser verkligen Silvervägen och omgivningarna framför sig.

  Jag rekommenderar varmt boken... Läs hela recensionen

 2. Jättebra!

  Väldigt bra bok, gillar personligheterna natur beskrivningen, själva historien, väldigt spännande rekommenderas varmt. Ser fram emot flera böcker av Stina Jackson!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Silvervägen