Överlevarna (e-bok) Överlevarna
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-09-04
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100182502
Överlevarna (e-bok)

Överlevarna E-bok

(27 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-09-04

Styckköp

49 59 Du sparar 17%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Han trycker telefonen hårt mot örat. Varför ingriper han inte? Han ser ner för slänten som mynnar ut i sjön. Han ser ladan och bastuhuset och uteplatsen med de vita plaststolarna, grusstigen som leder upp för berget. Han ser konturerna av bröderna som försöker döda varandra, en enorm slutscen vid det vattenbryn som varit fonden för hela historien. Det är ingen värdig final, men kanske väntad. Hur hade de annars tänkt att detta skulle sluta?

Tre bröder åker tvärs över landet för att sprida sin mors aska vid torpet som ingen av dem besökt på tjugo år. Alex Schulmans "Överlevarna" är en roman om att återuppleva sin barndom som vuxen.

Nominerad till Svenska Dagbladets Litteraturpris 2020
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Överlevarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket god psykologisk insikt om bröders uppväxt

    Spännande bok som visar inlevelse i uppväxt i en familj där föreldrarna sliter med sitt, och där barn som håller ihop kan utvecklas i olika riktningar. Otradisjonell tisdslinje där det börjar i nutid och hoppar baköver, som i en psykoanalys.

  2. Hopblandat tristess
    Rocket, 15 april 2021

    Känns som man har skrivit om deprimerande ämne. Sedan har man slängt alla kapital i luften o tryckt till bok hullerombuller.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Alex Schulman