Andra sidan månen (e-bok) Spara 30%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Málagasviten (del 2)
Utgivningsdatum
2022-06-07
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100183325

Andra sidan månen E-bok

(18 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-06-07

Styckköp

55 79 Du sparar 30%
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En isande kall nyårsdag hittas ett nyförälskat par mördat i en badtunna på en enslig gård på Höga Kusten. Mannen är svensk, men bosatt i Málaga och kvinnan är spanjorska. Paret har skjutits ihjäl med pilbåge. Fallet visar sig ha kopplingar till ljusskygga miljöer i Marbellas nedgångna hamnkvarter och skrämmande händelser i det förflutna. Hector Correa blir ansvarig för utredningen från spanskt håll och till sin hjälp har han svenskan Lisa Hagel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Andra sidan månen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 13 oktober 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Andra sidan månen, är den andra boken i Malaga-serien. Jag har även läst den första boken, som heter Innan molnen kommer. Jag har också även läst dom två böckerna i Gran Canaria-serien. Och även dom sexton böckerna i Gotland-serien. Jag har tyckt om alla dessa tjugo böcker. Tycker att Mari Jungstedt skriver lättlästa och bra böcker. Och jag kan rekommendera hela hennes produktion.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt