Spel på många små trummor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-10-31
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Jan Henrik Swahn
ISBN
9789100183639

Spel på många små trummor E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-10-31

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
NOBELPRISET I LITTERATUR 2018

Jagberättaren i Olga Tokarczuks novell "Spel på många små trummor" är nyinflyttad i en myllrande, undanglidande storstad. För att bryta mot vardagens enformighet söker hon sig till en grupp trumspelande udda existenser i en husvagnspark. Här börjar hennes konturer bli lika suddiga som stadens och hon upptäcker att hon utan motstånd kan glida in i och ut ur olika identiteter. Hon är en partytjej eller en hemlös kvinna, en ung kille i baseballkeps eller en utländsk affärsman som dricksar frikostigt och följer börsnoteringarna på teven på hotellrummet.

De 21 novellerna i "Spel på många små trummor" bildar en kör av egensinniga röster som lyser av berättarkraft. Det handlar om saga och verklighet, storstad och landsbygd, och att förlora och hitta sig själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spel på många små trummor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar Intro till Olga T
    Björn T, 25 december 2019

    Överallt och ingenstans.
    Kluriga noveller. Behövliga i dagens hårdnande tillvaro för människor, djur o natur. Rekommenderas som instegsbok till Jakobsböckerna m fl.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Olga Tokarczuk