Inferno i snö (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hannah Lönn (del 3)
Utgivningsdatum
2021-10-05
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100185893

Inferno i snö E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-10-05

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Några dagar före jul 1957 är Hannah Lönn och hennes faster Lilly på väg till det öländska pensionat där de ska fira jul. På vägen överraskas de av snöfåken och tvingas söka skydd på en närbelägen gård, där de får stanna tills stormen är över. Det visar sig snart att de kommit till ett allt annat än harmoniskt hushåll, och Hannah anar att de rent bokstavligt kanske har hamnat ur askan i elden.

Den tredje boken om Hannah Lönn är liksom de tidigare en pusseldeckare av klassiskt snitt. Denna gång utspelar den sig på ett igensnöat öländskt alvar, där en mordbrännare sprider skräck bland öns befolkning. Utan kontakt med yttervärlden blir Hannahs list och slutledningsförmåga avgörande för att avslöja de instängda personernas mörka hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inferno i snö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lysande
    Ulf, 14 januari 2022

    Detta är den tredje boken i Marie Bengts serie om Hanna och den klart bästa. Personteckningarna är väl utförda och det är lätt att hålla reda på vem som är vem och vad de går för. Det är inte nödvändigt att ha läst de två första och det finns inga spoilers i denna bok som förstör för den som tar del av böckerna i annan ordning.
    Verkligen bra!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marie Bengts