Billy Summers (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (588.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ludvig Josephson
Utgivningsdatum
2021-11-24
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789100191023

Billy Summers Ljudbok

(36 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-11-24

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Billy Summers är en yrkesmördare med hjärta - och den bästa i branschen. Nu vill han lämna sitt tidigare liv, det är bara ett sista jobb kvar. Billy är en av världens bästa krypskyttar, han är Irakveteran och en riktig Houdini som försvinner spårlöst när jobbet är gjort. Så vad skulle kunna gå fel? Tja, allt. En historia om kärlek och hämnd, och en tvivelaktig hjältes försök till försoning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Billy Summers. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra
  -, 25 mars 2022

  Målande karaktärer, i typisk King-anda. En spännande bok med många tvära svängar vart historien är på väg. Väldigt uppskattad historia som jag kommer tipsa mina vänner om.

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 december 2021

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Alla som känner mig det allra lilla minsta, vet ju att Stephen King är min absoluta favoritförfattare, och har varit det i över fyrtio år nu. Över sjuttio böcker har jag av honom i min bokhylla, hela hans utgivning på svenska.
  Jag älskar ju hans sätt att skriva. Och även om själva historierna i hans böcker såklart också är väldigt viktiga, så är det ändå mest "allt runtomkring" som jag tycker bäst om. Personskildringar, miljöskildringar, samhällskritik, och han... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stephen King