Fädernas missgärningar (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (581.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rebecka Martinsson (del 6)
Inläsare
Åsa Larsson
Utgivningsdatum
2021-09-17
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100191030
Fädernas missgärningar (ljudbok)

Fädernas missgärningar (ljudbok)

(61 röster)  |  Läs 7 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-09-17

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
- Jag ber dig, Martinsson. Jag orkar inte göra det här. Du måste hjälpa mig. Det är en döende mans sista önskan.

Rättsläkare Lars Pohjanen ber Rebecka Martinsson att utreda ett preskriberat mord. Hon går motvilligt med på detta, fast hon egentligen är arbetstrött och slutkörd.

Snart har hon även en ny mordutredning på sitt bord. Spåren löper samman och leder också till mörka hemligheter i hennes egen familjehistoria.

Äntligen är den sista boken om Rebecka Martinsson här!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Fädernas missgärningar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En läsg/hörupplevelse
  Göran Badlund, 13 oktober 2021

  Ett fantastiskt språk och att Åsa Larsson läser själv kan inte överträffas. Kan detta verkligen vara kronan på verket? Kommer att sakna alla profiler!

 2. Oväntade vändningar
  Louise, 12 oktober 2021

  Oväntade saker som händer, oväntade personer. Det bästa är att man kan aldrig i förväg kan lista ut hur det skall gå. Det är bara spännande rakt igenom, oväntade vändningar i historien hela tiden. Man bara måste fortsätta att lyssna på ljudboken.
  Jag har ju väntat länge på an ny bok från Åsa Larsson, en författare som i mitt tycke skriver de bästa deckarna, och så är jag j...ligt nöjd med att det utspelar sig i Norrland, vi kanske inte är så timida och tråkiga i Norrland bland all snö.

 3. Strålande som vanligt
  -, 8 oktober 2021

  Åsa fångar stämningar och känslor i ett kargt landskap på ett fantastiskt sätt. En svensknoir som rekommenderas. Man vill inte att berättelsen ska ta slut.

 4. Superbra
  -, 5 oktober 2021

  Jättebra bok älskar att Åsa Larsson läste själv med sin underbara dialekt !!

 5. Man vill läsa mer
  -, 4 oktober 2021

  Utmärkt avslutning på Åsa Larssons serie. Dessutom en utomordentlig inläsning av författaren. Språkbehandling, dialekt och inlevelse gav en levande dimension av boken

 6. Din bästa bok Åsa
  -, 3 oktober 2021

  Tack Åsa, det här är din bästa bok. Jag uppskattar särskilt att hundarna äntligen fick ta sin rättmätiga plats och beundrar hela hantverket. Fortfarande intensivt spännande med mindre än fyra minuter kvar, av de tjugo högst njutbara timmarnas lyssning. Och än en gång, det vackraste språket. Njut av allt du med!

 7. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 30 september 2021

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Boken Fädernas missgärningar är den sjätte och sista delen i bokserien om åklagaren Rebecka Martinsson i Kiruna. Jag har läst dom fem tidigare böckerna, och tyckt väldigt mycket om dom alla. Och den här avslutande boken var precis lika bra som dom tidigare böckerna i serien. Mycket välskriven med väldigt bra karaktärer och härliga naturskildringar. Riktigt spännande och oförutsägbara mordfall. Gripande berättelser om människoöden, både i nutid och tillbakablickar t... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Åsa Larsson