Trekropparsproblemet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (430.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Three body problem (del 1)
Inläsare
Kristofer Kamiyasu
Utgivningsdatum
2024-03-08
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Anna Gustafsson Chen
ISBN
9789100805531

Trekropparsproblemet Ljudbok

(24 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-03-08

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Snart en Netflix Original-serie

"Världarnas krig för 2000-talet." - Wall Street Journal

The Three-Body Problem är den första chansen för svenska läsare att uppleva det Hugo Award-vinnande fenomenet från Kinas mest älskade science fiction-författare, Liu Cixin.

Mot bakgrund av Kinas kulturrevolution skickar ett hemligt militärt projekt signaler ut i rymden för att etablera kontakt med utomjordingar. En utomjordisk civilisation på randen av förstörelse fångar signalen och planerar att invadera jorden. Under tiden, på jorden, börjar olika läger bildas, som planerar att antingen välkomna de överlägsna varelserna och hjälpa dem att ta över en värld som ses som korrupt, eller att kämpa mot invasionen. Resultatet är ett science fiction-mästerverk av enorm omfattning och vision.

Pdf på Noter - mejla gärna till info@bonnieraudio.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Trekropparsproblemet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Wow!
  Maria (Stockholm), 5 april 2024

  Vilken resa i vetenskapens och filosofins värld. Nu väntar jag bara på att de följande två delarna ska bli översatta. Längtar!

 2. Annorlunda
  -, 25 mars 2024

  På ett sätt intressant. Finns en del spännande filosofiska tankar. Men jag uppfattar inte boken som en berättelse, utan som en beskrivning. Väcker inga känslor, ingen nyfikenhet. Ändå innehåller den oändliga mängder beskrivning om synintryck som borde vara poetisk. Men jag kan inte se bilder när jag hör beskrivningen. Det är första gången, efter 70 års intensiv bokläsande. Intressant.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Liu Cixin

 • Taking Care of God, Vol. 1

  Liu Cixin, Jun Yokoyama

  One strange day, roughly 20,000 otherworldly spaceships flew into stable orbit around the Earth. After six months with no contact from the mysterious spacecrafts, in a certain Asian village, a young girl named Zihan discovers an old man who fell f...