Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Femtio nyanser (del 1)
Utgivningsdatum
2012-08-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Jimmy Hofsö
Originaltitel
Fifty shades of grey
ISBN
9789113048901

Femtio nyanser av honom : 50 nyanser av honom E-bok

(63 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2012-08-27

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.

När litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike vd:n Christian Grey blir hon helt tagen - han är ursnygg, men skrämmande. Övertygad om att hon inte kommer att träffa Grey igen gör hon allt för att glömma honom, tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.
Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser hur mycket hon vill ha Christian, och när han varnar henne för att komma honom nära blir hon bara mer intresserad.
Men Christian Grey är ingen vanlig man - stormrik, passionerad och kontrollerande, med mörka hemligheter som döljs bakom den perfekta ytan. Snart upptäcker Ana mer än hon någonsin kunnat ana om sina egna begär, och allt det Grey gömmer för omvärlden ...

E L James trilogi slog ner som en bomb när den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsätter utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras. E L James utforskning av sexuellt maktspel är chick lit med feministiska förtecken.

"Utan tvivel kommer kvinnor att diskutera den under år framöver." The Telegraph
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Femtio nyanser av honom : 50 nyanser av honom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. "Hade önskat mer handling"
  Elisabeth , 18 augusti 2021

  Boken är okej men inte mer än så. Första boken som jag bläddrade förbi de erotiska scenerna. Hade önska mer handling

 2. Twillight med snuskiga ord
  fredrika johansson, 22 juni 2014

  Denna bok borde hetat 50 nyanser av brunt. För det är ren sk*t.

  En pinsamt dåligt skriven historia som är tagen från Twillight fiktionen, om en naiv oskuld som av någon anledning går med på att vara sexslav till en man hon inte känner.
  Bortsett från Twillight, är figurerna, och karaktärsnamnet direkt stulna från filmen "Secretary" (2002) och resterande manus från Miranda Lee's "Black Opal" serie (1994). Bägge är att rekomendera framför detta. Att författaren presenterar detta pla... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 19 februari 2014

  Ja, nu har jag också läst den! ;-)

  Jag kunde ju inte låta bli, efter allt jag har hört och läst om trilogin "Femtio nyanser". Extra roligt är det ju med böcker som läsarna tycker så olika om. Om man tittar på betygen på Boktipset till exempel, så är den betygssatt av cirka ettusen personer. Och betygen är nästan jämt fördelade med cirka tvåhundra på varje betyg från ett till fem.

  Och vad tyckte jag då?

  Ja, av mig får den 3,5 i betyg. Jag tyckte boken var mycket bra... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av E L James