Den stumma flickan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (327.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 4)
Inläsare
Niklas Falk
Utgivningsdatum
2014-09-22
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113050881
Den stumma flickan (ljudbok)

Den stumma flickan (ljudbok)

(23 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2014-09-22

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En familj hittas mördad i sitt hem och Sebastian Bergman och Riksmord kallas in. Det är en komplicerad mordutredning och trycket ökar då den ende misstänkte hittas mördad, skjuten med samma vapen som familjen.

Det finns ett vittne till mordet på familjen. Den tioåriga Nicole har varit på besök hos sina kusiner, och hennes fotspår försvinner in i den stora skogen bakom huset. Nu gäller det att hitta henne innan mördaren får reda på hennes existens.

Nicole återfinns men är så traumatiserad att hon inte längre pratar. Det enda hon gör är att rita. Teckningarna talar sitt tydliga språk. Hon har sett mördaren.

För Sebastian blir den stumma Nicole en stor utmaning. Hon påminner om hans egen dotter som han förlorade i tsunamin, och han blir besatt av att försöka läka hennes inre. Samtidigt har mördaren fått vittring på var hon befinner sig.

I Den stumma flickan, den fjärde boken om Sebastian Bergman, visar HjorthRosenfeldt återigen sin fantastiska förmåga att skapa intriger med både psykologiskt djup och hög spänning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den stumma flickan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 30 december 2014

    Det här är den fjärde boken i serien om Sebastian Bergman. Jag har läst dom tre tidigare, och tyckt mycket om dom alla tre. Här är en länk till mitt inlägg om den tredje och senaste boken, "Fjällgraven", där det också finns länkar till dom två tidigare böckerna.

    "Den stumma flickan" var precis lika bra som dom tidigare böckerna i serien. Jag tycker mycket om Hjorth/Rosenfeldts sätt att skriva. Det är lättläst och mycket spännande. Och som vanligt så avslutades även denna bok med en ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna