Ödesgudinnan på Salong d'Amour (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ödesgudinnan (del 1)
Utgivningsdatum
2014-07-25
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113058061

Ödesgudinnan på Salong d'Amour E-bok

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2014-07-25

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På Södertorg i Visby ligger Salong d'Amour. När du kommer in på min frisersalong och jag frågar: "Vad kan jag göra för dig?" menar jag inte bara ditt hår. Jag menar: "Vad kan jag göra för dig i ditt liv?" Min ambition är större än att få till en fin klippning, den är att ge dig ett möte.

Som frisör möter jag människor i alla livssituationer. Bröllop, begravningar, separationer och skolavslutningar. Livsberättelserna kommer glimtvis, ibland får jag förtroenden. Du kan lita på min tystnadsplikt - dina hemligheter stannar hos mig.

Till hjälp på salongen har jag en ung man från Grötlingbo. Han heter Ricky. Jag har lovat hans mamma att göra honom rumsren och lära honom laga mat.
Om du är en trogen kund och vågar se dig i min spegel kan allting hända.

Vi ses på Salong d'Amour!
Angelika Lagermark

Möt Anna Jansson i en för henne ny genre. Med Ödesgudinnan på Salong d'Amour har hon skapat en fantastisk karaktär, frissan Angelika, som med liv och lust agerar äktenskapsmäklerska i Visby. Men hur ska hon själv finna kärleken?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ödesgudinnan på Salong d'Amour. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra!
    Helena Lundborg Svensson, 16 november 2017

    Den här boken var både rolig och spännande, romantisk och oväntad! Jag läste så fort jag kom åt. Jag rekommenderar den varmt.

  2. Urdålig
    INGELA JOHANSSON, 25 augusti 2015

    Jag har läst flera av Anna Janssons tidigare böcker och gillat dom, men den här var bland det sämsta jag läst. Det finns ingen vettig handling, känns mest som en massa ord bara.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson