Färjan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Strandbergland (del 1)
Utgivningsdatum
2015-09-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113060347
Färjan (e-bok)

Färjan E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-09-14

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I kväll ska 1 200 passagerare åka på kryssning mellan Sverige och Finland. Resenärerna är fulla av förväntan. Bland dem som kliver ombord finns den ensamma gamla kvinnan som söker äventyret, mannen som tänkt iscensätta ett spektakulärt frieri, och de tolvåriga kusinerna som var bästa vänner tills en familjehemlighet kom emellan dem.

Men det finns också något ondskefullt ombord på den här resan. Och mitt i natten är färjan plötsligt avskärmad från omvärlden. Det finns ingenstans att fly. Det finns inget sätt att kontakta land. Vem kan man egentligen lita på?

I Färjan sätts relationer på prov. Vanliga människor tvingas bli hjältar. Men det som händer den här natten kan också locka fram det värsta i dem.

Välkommen ombord på Baltic Charisma.

"Mats Strandberg vet hur man skriver skräck. Jag biter på naglarna. Gråter och skrattar. Och jag kommer aldrig mer att åka färja." - Åsa Larsson

"Precis som hos Strandbergs förebild Stephen King - när han är som bäst ..."- Aftonbladet

"Det är ofantligt skickligt berättat, med respekt och tonträff i varje enskild del" - Dagens Nyheter

"En mångbottnad skräckis." - Maria Francke, Sydsvenskan

"En av de bästa skräckromaner jag läst." - Tharos Gröning, Dala-Demokraten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Färjan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 oktober 2015

    Mats Strandberg har skrivit tre romaner tidigare, "Jaktsäsong", "Bekantas bekanta", och "Halva liv". Jag har läst dom alla tre, och länkar till mina recensioner av dom.

    Han har också skrivit en trilogi ungdomsböcker tillsammans med Sara Bergmark Elfgren, "Cirkeln", "Eld", och "Nyckeln". Jag har läst den första boken i serien, och länkar till min recension av den.

    Och nu har Mats Strandberg kommit ut med "Färjan" som är en skräckroman som utspelar sig på en finlandsfärja, och... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Strandberg