Vildsnår (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-11-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Ninni Holmqvist
ISBN
9789113066899
Vildsnår (e-bok)

Vildsnår (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-11-01

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Ett västerländskt par ensamma i den afrikanska vildmarken, med ett laddat gevär och sin gemensamma historia som enda skydd mot en oförlåtande natur. Vildsnår är ett starkt psykologiskt drama om äktenskapets och kärlekens villkor.

Det välbeställda paret Thomas och Beatrice ger sig av till Tanzania för att begrava storviltjägaren Daniel - en man som haft ett minst sagt starkt inflytande på deras förhållande.
Tillsammans med vägvisaren Boga stannar de i jaktlägret efter begravningen för att ta ett ordentligt avsked av Daniel och av Afrika. Men den skenbara säkerheten i lägret rubbas efter en rad dramatiska händelser och plötsligt befinner de sig ensamma i bushen: utan kontakt med omvärlden och utlämnade till sig själva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Natasha Illum Berg

  • Tea on the Blue Sofa: Whispers of Love and Longing from Africa

    Natasha Illum Berg

    A passionate, bittersweet memoir of a love cruelly cut short, set in the splendour of East Africa.Natasha Illum Berg is secretly in love. As she waits for her married lover in her beautiful house in the African countryside, she reflects on her Dan...

  • Floder av röd jord

    Natasha Illum Berg

    En storslagen skildring av den östafrikanska naturen, om hur det känns när man står öga mot öga med en attackerande buffel, om känslan av att vakna upp med den ofantliga, stjärnbeströdda afrikanska natthimlen över sig och om rädslan när en människ...