Förlorat ansikte (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Amanda Paller (del 3)
Utgivningsdatum
2016-09-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113074306
Förlorat ansikte (e-bok)

Förlorat ansikte (e-bok)

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-09-04

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den unga flyktingen Tara får syra kastat i ansiktet. En man kör henne till sjukhuset men försvinner innan någon hinner se vem han är. Dådet tycks vara hedersrelaterat, men när Amanda Paller tar över polisutredningen anar hon att något annat ligger bakom attacken. Då händer det som inte får hända: Tara försvinner spårlöst från sitt rum på sjukhuset.

Förre polisen Magnus kommer ut från fängelset. Livet ligger i spillror. Det ljusnar när Felipe erbjuder honom ett jobb på bageri, men innan han vet ordet av befinner han sig mitt i en uppgörelse i undre världen.

Förlorat ansikte är den tredje boken i Anna Karolinas hyllade kriminalserie om Amanda Paller vid Västerortspolisen i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förlorat ansikte. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 28 september 2016

    Den här boken, Förlorat ansikte, är den tredje boken i serien om polisen Amanda Paller. Jag har läst även dom två tidigare böckerna, den första boken är Stöld av babian, och den andra boken är Står dig ingen åter. Jag tyckte om båda böckerna, och länkar här till mina recensioner av dom.

    Och nu har jag alltså läst även den tredje och senaste boken i serien. Jag tyckte att den var lika bra som den andra boken, men varken den andra eller den tredje boken var riktigt lika bra som den fö... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina