Kärleksdans i obalans (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (288.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ödesgudinnan (del 3)
Inläsare
Anne-Li Norberg
Utgivningsdatum
2017-08-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113080116

Kärleksdans i obalans Ljudbok

(14 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-08-01

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag ser på mannen jag älskar. Vi står på randen till en katastrof. Jag tycker nästan att han ler i sömnen och plötsligt får jag lust att dräpa honom med kudden, tänker Angelika Lagermark, hårfrisörska på salong d' Amour i Visby.

En annons i tidningen blir startskottet för en serie oväntade händelser. Den stuga vid havet där Angelikas gammelmormor Amalia bodde hela sitt 94-åriga liv är till salu. Amalia var en klok gumma och många var de som kom för att få råd och hjälp i livets svåra skeden. Men huset ruvar på en fasansfull hemlighet.

Samtidigt fortsätter relationsarbetet på frisersalongen med att hjälpa kunderna att hitta kärleken. Det är det enkla. Den svåra är att behålla kärleken när motgångarna kommer. Det är något Angelika själv får erfara när Magnus blir förälskad i hela världen och gör det otänkbara.

Kärleksdans i obalansär en bok om att älska i med- och motgång också i den berg- och dalbana det innebär att leva med någon som förlorat greppet om verkligheten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärleksdans i obalans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Feel good bok med bra balans.
    Annie, 16 oktober 2020

    Om du älskar Gotland som jag gör och en fin berättelse om kärlek. Ja då har du många fina stunder framför dig,

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson