Nattskiftet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (234.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Renée Ballard (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2018-05-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Patrik Hammarsten
ISBN
9789113084374
Nattskiftet (ljudbok)

Nattskiftet (ljudbok)

(22 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-05-11
123
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Som lovande ung polis såg det ut som om Renée Ballard skulle kunna göra en spikrak karriär inom LAPD. Men när hon anmälde en överordnad för sexuella trakasserier omplacerades hon, och nu är hon tvungen att ta de otacksamma nattskiften vid polisstationen i Hollywood. De våldsbrott, rån och mord hon tar hand om måste hon oftast överlämna till kriminalarna som jobbar dag.

En natt är hon först på plats efter en oerhört brutal misshandel av en prostituerad som lämnats att dö på en ödslig parkeringsplats. Kort därefter kallas hon och hennes kollega till en nattklubb där flera personer har skjutits, bland dem en ung kvinna. De här fallen tänker hon inte släppa ifrån sig.

Hon börjar mot uttryckliga order att utreda brottsfallen på egen hand under sin lediga tid. När hon gräver djupare i dem blir hon tvungen att konfrontera sina egna demoner och förstå varför hon aldrig någonsin är beredd att ge upp.

Nattskiftet är den första boken i en serie om Renée Ballard vid LAPD. När den gavs ut i USA 2017 gick den genast upp i toppen på New York Times bästsäljarlista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nattskiftet