Med hälsning från Båstad (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (227.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Årstidssviten (del 1)
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2018-06-21
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113088235
Med hälsning från Båstad (ljudbok)

Med hälsning från Båstad Ljudbok

(57 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-06-21

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Äntligen är det dags. Linda ska lämna sina konspirerande kollegor och flytta till London för att börja ett nytt jobb på ett av Europas största livsstilsmagasin. Hon har jobbat hårt för att nå hit och även hennes annars så svårimponerade mamma verkar nöjd. Men när jobberbjudandet dras tillbaka i sista stund står hon plötsligt utan jobb i både London och Stockholm. Linda drabbas av fullständig panik och berättar inte för någon vad som har hänt, utan fortsätter låtsas att hon ska flytta. Bara hennes pojkvän Frank och hennes bästa vän Helena får veta sanningen. Men vart ska hon ta vägen? Ett litet hörn av ett födelsedagskort visar räddningen. Hennes moster i Båstad! Visserligen en moster som hon inte känner och som hennes mamma brutit kontakten med tjugofem år tidigare, men vem kommer att hitta henne där? Planen är perfekt.

I Båstad står tennisveckorna för dörren och Linda dras med i festligheterna. Men ju mer hon lär känna sin moster och sina nyfunna vänner desto mer går det upp för henne att allt inte är riktigt lika härligt som det verkar. Varför bröts kontakten med mostern? Och varför ringer aldrig Frank?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Med hälsning från Båstad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra feelgood
  -, 20 december 2022

  Bra feelgood, i lagom proportioner. Bra historia och miljö. Bra uppläsare.

 2. Leva på en lögn
  -, 25 september 2022

  Storstadstjejen Linda har fått arbete på ett känt livsstilsmagasin i London. Flyttlasset ska gå om några dagar, Linda som bor ihop med Frank. De har tillsammans bestämt att Linda ska ta den här chansen även fast Frank stanna kvar i Sverige. Precis innan den stora avtackningen på jobbet får Linda ett samtal från London. Hennes tjänst har blivit indragen så de kan inte längre erbjuda henne arbetet. Vi får följa Lindas frustration, nu står hon utan jobb och alla som varit så imponerad av att hon... Läs hela recensionen

 3. Härlig feelgod bok i miljöer man känner igen!
  -, 15 februari 2021

  Boken är uppläst med en röst som gör att man kastas in i miljöerna,människorna och allt direkt. Man känner positivitet när man lyssnar på den. Ibland glömmer man bort att det ej är på riktigt. Rekommenderas varmt!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jenny Fagerlund