Kallbrand (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Rönning Stilton (del 5)
Utgivningsdatum
2018-09-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113088822

Kallbrand E-bok

(22 röster)  |   Läs 7 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-09-27

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Författarna bakom tv-serien Springfloden är tillbaka!

I ett villaområde utanför Stockholm sprängs en familj ihjäl i sin bil. Olivia Rönning på Rikskrim får uppdraget att utreda fallet. Utredningen drar ner henne i en värld av sexuella övergrepp och ett nät av män som gör vad som helst för att behålla sin makt.

På andra sidan jorden tar sig fd polisen Tom Stilton fram i en kanot. I fickan har han ett foto på en okänd man och namnet på en försvunnen flodbåt.

I Cilla och Rolf Börjlinds femte roman utgörs den röda tråden av ondskan som ruttenheten framkallar vid övergrepp, terrordåd, #metoo och pedofili.

"Person- och miljöbeskrivningen är utmärkt, spänningsfaktorn är mycket hög och intrigflätningen imponerar rakt igenom. Upplösningen överraskar och kvar dröjer sig den sorgliga insikten om mänskliga tillkortakommanden" - Lilian Fredriksson, Bibliotekstjänst om Kallbrand

Skrivet om Cilla och Rolf Börjlinds förra bok om Tom Stilton och Olivia Rönning Sov du lilla videung:

"Nya boken om Tom Stilton är hittills vassast i serien. Börjlinds står mitt i samtiden, berättar om angelägna ämnen och höjer tempot." - Dagens Nyheter

"Börjlinds har åstadkommit sin hittills starkaste deckare." - Trelleborgs Allehanda

"Börjlinds står verkligen mitt i den kaotiska verklighet vi befinner oss i just nu och berättar en både oroväckande skrämmande och nagelbitarspännande historia." - Norra Skåne
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Kallbrand. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastik bok
  Anneli , 19 december 2018

  Cilla och Rolf Börjlind fortsätter berättelsen med Olivia, Tom Stilton, Abbas och Mette stiligt och nogrant. Spänningen håller ännu till sista sidorna!

 2. Kjempebra
  Gerd Langslet Morzier, 20 november 2018

  Jeg kunne ikke vente til den kom på norsk ! Kjempebra, og jeg gleder meg til å lese neste bok, møte Olivia, Tom, Abbas, Mette og Mårten igjen.

 3. Lika bra som övriga i serien
  Trialer, 8 november 2018

  Denna är minst lika bra som de övriga i serien kanske t.o.m. den bästa. Jag blev inte besviken, hade svårt att lägga ifrån mig den. Nu har man lärt känna huvudpersonerna och längtar redan till nästa bok som jag hoppas skall komma.

 4. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 16 oktober 2018

  Kallbrand av Cilla & Rolf Börjlind är den femte boken i serien om Tom Stilton och Oliva Rönning. Jag har läst alla dom fyra tidigare böckerna, och här är länkar till mina recensioner av dom: Springfloden, Den tredje rösten, Svart gryning, och Sov du lilla videung.

  Och den här femte boken gjorde mig absolut inte besviken. Den här texten från presentationen av boken på bokförlagets hemsida tycker jag beskriver boken bra: "I Cilla och Rolf Börjlinds femte roman utgörs den röda tråden av... Läs hela recensionen

 5. Spännande skrivning
  Örjan Jarehed, 15 oktober 2018

  En bok du måste läsa. Spännande från första sidan och svår att lägga åt sidan. Glömde familjen när jag hade börjat!

 6. Längtar redan efter den 6.e boken
  Tommy Cronvall, 12 oktober 2018

  Jag har läst alla 5 böckerna av Cilla & Rolf Börjlind och de är mycket bra. Spännande intrig om flera fall samtidigt som slutligen vävs ihop till ett slutresultat.
  Karaktärerna Olivia, Mette, Mårten, Abbas och Tom berättas på ett sätt som gör att man får en känsla av att man nästa upplever dem som sin familj.
  Kallbrand tar upp ett mycket aktuellt ämne som är i tiden.

  Hoppas att det blir en sjätte bok, jag hoppas och längtar efter den.

 7. Ny god bok om Tom Stilton
  tlych (Oslo), 12 oktober 2018

  Var spent på hvor Tom Stilton skulle ta vei nå etter siste bok og hvorfor ikke Thailand..... Som alltid en glede å få komme inn i universet til C&R Børjlind. Anbefales på det varmeste.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av författarna