Två sorters sanning (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harry Bosch (del 22)
Utgivningsdatum
2018-08-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Patrik Hammarsten
ISBN
9789113088921
Två sorters sanning (e-bok)

Två sorters sanning E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-08-09
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Harry Bosch arbetar deltid som volontärpolis i San Fernando där han utreder gamla olösta fall. En dag blir han kallad till ett apotek de två ägarna, far och son, har blivit mördade. Utredningen leder Harry och hans kolleger in i den smutsiga miljardindustri som missbruket av receptbelagda läkemedel har skapat. Samtidigt aktualiseras ett gammalt fall från hans tid vid Los Angeles-polisen: en dömd mördare hävdar att Bosch för många år sedan satte dit honom på falska grunder, och det verkar finnas indicier som stöder anklagelserna.

Bosch försöker både lösa mordet och rentvå sitt namn, och inser att det finns två sorters sanning: den ena gör en fri, den andra begraver en i mörkret.

»Två sorters sanning är Connelly i gammal god stil.« USA Today
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Två sorters sanning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Igjen en meget god Bosch historie
    tlych (Oslo), 17 augusti 2018

    Michael Connelly på sitt beste. Nytt tema, likt det Lee Child har skrevet om i sin siste Midnatslinjen, næmlig USA sitt problem med omsetning av medisinsk narkotika og svindelen rundt dette. Anbefaler begge bøkene.må bare nytes.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Michael Connelly