Ett system så magnifikt att det bländar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113089720
Ett system så magnifikt att det bländar (e-bok)

Ett system så magnifikt att det bländar (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-03-14
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Först kom Sebastian, sen kom Clara, sen kom Matilda. Sen kom kalabaliken när en pappa kände för att lätta sig hjärta och någon annans hjärta kom av sig. Den natten föddes inte bara trillingar på Lunds lasarett, utan också nog med hemligheter för en kvarts livstid.

Tjugofem år senare: En ung kvinna hänger sig i en dörrkarm. En mamma möter djävulen på en kolonilott i Lund. Sebastian reser till London, Clara till Påskön och Matilda till Västerbotten. Sedan blir allting plötsligt väldigt komplicerat.

Hur långt ifrån varandra kan en familj komma innan den upphör att höra ihop? Amanda Svenssons nya roman Ett system så magnifikt att det bländar är en stor familjeberättelse om tre syskon som försöker nå varandra i en värld som blivit alltmer splittrad.

Eller är det snarare så att alltför mycket hänger samman? Lösningen kanske står att finna i källaren till en hierariskt ordnad byggnadsstruktur vid Russel Square. Eller i kärleken till en sorgsen kvinna. Även om en viss apa anser att det är ett villospår.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ett system så magnifikt att det bländar