Galgbergets väktare (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Maria Wern (del 22)
Utgivningsdatum
2021-03-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113101538
Galgbergets väktare (e-bok)

Galgbergets väktare E-bok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-03-04

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Maria Wern har drabbats av en tragedi. Hennes man Björn är förlamad från nacken och nedåt och Maria sköter om honom i hemmet. När ett lik hittas i vattnet nedanför Högklint tvingas hon ge mer ansvar till de personliga assistenterna. Trots att hon litar på dem är det något som skaver.

Nittonåriga Elin Rute väcks på midsommarnatten för att upptäcka att hennes älskade, Oliver, ligger mördad utanför sommarhuset i Djupvik. Hennes föräldrar beter sig oerhört märkligt, och Elin tvingas göra något som kommer att plåga henne länge efteråt.

Galgberget i Visby är en gammal avrättningsplats. Gruppen som kallar sig Galgbergets väktare har tagit som sin uppgift att peka ut förrädare och döma dem till historiska straff. Ledaren låter hellre bilan falla än benådar.

I Galgbergets väktare brottas Maria Wern med en mördare vars motiv är höljt i dunkel, samtidigt som en katastrof har vänt upp och ned på hennes privatliv. På klassiskt Anna Jansson-manér binds den spännande deckargåtan samman med fascinerande och skrämmande nedslag i historien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Galgbergets väktare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Galgbergets väktare
    ElsaLena , 18 februari 2022

    Gillar alla Anna Janssons böcker om Maria Wern. Denna motsvarade som vanligt förväntningarna. Väntar nu med spänning på nästa som kommer snart!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson