Snöängeln (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Charlotte von Klint och Per Berg (del 1)
Utgivningsdatum
2021-01-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113101927
Snöängeln (e-bok)

Snöängeln E-bok

(6 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-01-14

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En pojke hoppar från en bro. En kvinna hittas mördad i sitt hem. En tonårsflicka försvinner spårlöst. De tre tragiska händelserna verkar först inte kopplade till varandra. Men Charlotte von Klint och Per Berg vid Umeåpolisen börjar se tecken på att allt hänger samman. Den gemensamma nämnaren stavas narkotika.

Medan vintern har ett fast grepp om Umeå och snötäcket växer allt högre, kämpar Per och Charlotte mot klockan. De måste ta reda på vem som är ansvarig för tragedierna som drabbat och fortsätter att drabba staden, och de måste till varje pris hitta den försvunna flickan - innan det är för sent.

Snöängeln är en spännande, tempofylld och uppslukande kriminalroman. Poliserna Charlotte von Klint och Per Berg är på många sätt varandras motsatser, men tillsammans bildar de ett oslagbart team.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anki Edvinsson

  • Lust att döda

    Anki Edvinsson

    Ett möjligt terrorattentat i centrala Umeå lamslår den annars så livfulla staden. Parallellt sker ett brutalt mord som förbryllar den lokala poliskåren. Hänger de två händelserna ihop? Hur kan detta ske här? Polisparet Per Berg och Charlotte von K...

  • Lumienkeli

    Anki Edvinsson

    Hyytävää jännitystä Uumajasta - nopeasykkeinen dekkarisarja Ruotsista! Ajan hermoon pureutuva rikosromaani tarjoilee aimo annoksen moderniin elämäntapaan kätkeytyvää pimeyttä. Poika hyppää sillalta. Nainen löydetään murhattuna kotoaan. Teini-ikäin...