Johnny the Fucker (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-08-26
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113102740
Johnny the Fucker (e-bok)

Johnny the Fucker E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-26

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Upp som en hatad sol och ner som en ointressant pannkaka". Året är 1978 och efter att äntligen ha slagit igenom stort, turnerat landet runt och blivit omsusad kändis befinner sig Uggla i nedförslöpa. Igen. Och när produktchefen på CBS föreslår att han ska ställa upp i Melodifestivalen är verkligen botten nådd.

Men när inga andra möjligheter finns i sikte, utom att köra gig på Ålandsbåten Jätten Finn, så bestämmer han sig trots allt för att ställa upp i Mello. I sista stund. Det blir en kamp mot klockan, mot konkurrenternas tjuvknep och idiotiska idéer från skivbolaget och andra halvfigurer i branschen. Mot alla odds verkar det ändå som det här kan bli det nya genombrottet. Fast sen går det ändå åt pipan.
Eller?

Magnus Uggla skriver en nästan sann historia om när han första gången ställde upp i Melodifestivalen. Det är en halsbrytande satir om musikbranschen, full fart och vansinnigt roligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Johnny the Fucker. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 2 april 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har tidigare läst Magnus Ugglas självbiografi, som heter Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen, och jag tyckte att den var lättläst, intressant, och rolig. Nu har jag läst boken Johnny the Fucker, som är något slags mellanting mellan en biografi och en roman. Mycket är tydligen sant, men en del är inte sant. Den handlar om när Magnus Uggla var med i Melodifestivalen 1979. För mig, som var med då, (jag var 18 år 1979), så var det en här... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Magnus Uggla