Snöstormen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (192.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Rolf Lassgård
Utgivningsdatum
2019-11-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Ben Hellman
ISBN
9789113102856

Snöstormen Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-11-14

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I en nedfryst framtid utkämpar läkaren Garin en kamp mot klockan för att rädda sina landsmän från en utländsk och gåtfull epidemi. Man talar om den nya digerdöden. Mörkret har fallit, månen skymtar bakom molnen och kölden är hård.

Hästarna kämpar på den kalla tundran där fienden kommer allt närmare. Snart börjar det bli tydligt att Garin och hans kusk kommer att stå öga mot öga med den värsta fienden av dem alla - Rysslands värsta snöstorm genom tiderna är nämligen på ingång.

Vladimir Sorokin är tillbaka med en ny halsbrytande roman. När han sätter fart finns ingenting heligt, allra minst ryskheten - men ryssarna själva har lärt sig att älska honom, och han har blivit deras mest populäre författare internationellt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Snöstormen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jag förstod den inte
    -, 9 mars 2023

    Den börjar så bra, första kapitlen är trollbindande. Därefter kunde jag tolka in symbolik i historien. Men sen tappade jag tråden och fann boken upprepande och tråkig. Måste leta efter tolkningar av denna historia, för jag missade poängen.

  2. Bra berättelse och en lysande berättare
    Pekingmannen 62 (Norrköpinng), 29 juni 2020

    Rolf Lassgårds berättarröst höjer verkligen berättelsen enormt. Hörde den på radion 2017, och trodde inte den skulle komma som ljudbok. Blev så glad, när jag fann den på Bokus. Ett fynd utan tvekan. Köp den och njut!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Vladimir Sorokin