Skuggan bakom dig (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (291.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bergslagens blå (del 2)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2020-08-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113108391
Skuggan bakom dig (ljudbok)

Skuggan bakom dig (ljudbok)

(79 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-08-13

Styckköp

139
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Skickas inom 1-2 vardagar
  Bokus Pluspris: 179 199
 • Laddas ned direkt
  139
Visa alla 2 format & utgåvor
Kriminalinspektör Kristoffer Bark och hans grupp av omplacerade kollegor har fått ett ouppklarat fall på sitt bord. Det gäller Emelie Kartman, en lågstadielärare och ensamstående mamma som för tio år sedan försvann. Tre år senare återfanns hon på botten av Lanna badgruva, i en tunna genomdriven av ett hundratal tretumsspikar.

Kristoffer Bark inser snart att utredningen hade stora brister. Tidigare utredare har inte gått till botten med att undersöka de hot Emelie Kartman utsattes för innan hon dog. När Bark kommer i kontakt med sin sjukskrivna kollega Sara Bredow inser han att hon utsätts för liknande trakasserier. Är mördaren fortfarande kvar där ute och på jakt efter ett nytt offer?

Skuggan bakom dig är en berättelse om makt och manipulation, rädsla och otillräcklighet. En skrämmande skildring av hur ett fullt fungerande liv kan brytas ner till spillror.

År 2020 firar Anna Jansson tjugo år som författare. Hennes romaner om kriminalinspektör Maria Wern har sålts i fyra miljoner exemplar och är översatta till sjutton språk. År 2019 lanserades Anna Janssons nya deckarserie om Kristoffer Bark. Skuggan bakom dig är den fristående uppföljaren. Böckerna utspelar sig i Annas egen hemstad Örebro.

"Anna Jansson är ett proffs när det gäller att bygga intriger och karaktärer Det är ett klassiskt deckarupplägg, men så snyggt genomfört att det blir en hetsig bladvändare." BYKW

"Det är spännande att läsa en ny Anna Jansson med ett helt nytt persongalleri och ny stil. Författaren är skicklig på att lägga ut både falska och riktiga ledtrådar." DAST Magazine
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skuggan bakom dig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bok
  Barbro Margareta Stenborg, 18 september 2020

  Boken var mycket bra. Och uppläsaren läste bra och hade en trevlig röst

 2. Bra story
  Marianne på Orust (Varekil), 26 augusti 2020

  Bra uppläsare, men historien är lite väl lång

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson