Någon måste dö (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-09-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113111278
Någon måste dö (e-bok)

Någon måste dö E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-09-05
148
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En kvinna hittas död i ett badkar på ett lyxhotell och trots oklara omständigheter avskriver åklagaren snabbt händelsen som en drunkningsolycka. Men polisen och spanaren Nikki Kahn nöjer sig inte och börjar utreda fallet på egen hand. Den döda kvinnan är inte något okänt offer, utan hennes egen lillasyster. Frågetecknen visar sig vara många. Hennes syster var inte någon som åkte på semester ensam och definitivt inte med en resväska full av exklusiva underkläder. Men det finns inte ett spår av något resesällskap, och inte heller någon annan rimlig förklaring.

Snart är Nikki uppslukad av polisutredningen som enligt rättsläkaren Ramona Bengtsson har grava brister. Samtidigt som Nikki jagar efter sanningen upptäcker hon att spåren leder henne in något som är betydligt större och farligare än hon någonsin kunnat föreställa sig. Och snart inser hon att hon själv är måltavla.

Lena Ljungdahl och Anna Jinghede har båda en gedigen bakgrund inom krim. De driver tillsammans podcasten "Över min döda kropp", där de vrider och vänder på brott och straff, kända och okända fall samt olika fenomen som engagerar och förbryllar. Någon måste dö är deras debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Handbok i akuttandvård

    Anna Jinghede, Gunilla Johnson

    Handbok i akuttandvård ger vägledning vid de vanligaste tillstånden inom akuttandvården. Boken inleds med ett schema med konsultationsorsaker och förslag på diagnoser. Därefter redovisas de akuta tillstånden efter mönstret diagnostik, differential...

  • Den våldsutsatta patienten i tandvården

    Anna Jinghede

    Kunskap och instrument för att upptäcka våldsutsatta patienter i tandvården Tandvården kan betraktas som en huvudaktör i arbetet med att identifiera offer för våld. Den här boken är både ...