Syndoffer (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (377.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jennifer Sundin (del 1)
Inläsare
Sofia Berntsson
Utgivningsdatum
2021-12-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113115092
Syndoffer (ljudbok)

Syndoffer Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-12-02

Styckköp

148

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ingen har hört något. Ingen har sett något. Ändå har två personer blivit brutalt mördade i Torshammarskolans nyrenoverade bildsal. Utsänd av lokaltidningen råkar frilansjournalisten Jennifer Sundin kliva rakt in på brottsplatsen. Innan hon larmar tar hon närgångna bilder av de sargade kropparna.

Snart inträffar ytterligare ett mord i ett stillsamt radhusområde i närheten. Finns det ett samband? Handlar det om ett våldsamt svartsjukedrama eller uppgörelser i den undre världen?

Fallen väcker den gamla kriminalreportern inom Jennifer. De innebär också en chans att tjäna snabba pengar och att slippa tänka på sitt havererade privatliv. Hon är nyligen stelopererad och äter mer smärtstillande än hon borde. Hennes man har träffat en annan och lagt beslag på huset. Jennifer tvingas fly till sin pappas gamla båt vid Drömmarnas kaj, i Göteborg. Medan hon blir allt djupare indragen i mordgåtan kämpar hon för att vinna tillbaka sitt hem och sin älskade dotter.

Syndoffer är den första delen i spänningsserien om Jennifer Sundin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Syndoffer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 28 januari 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Syndoffer är författaren Jeanette Bergenstavs debutroman. Och jag tycker att det var en riktigt bra debut, och jag kommer definitivt läsa fler böcker av henne i framtiden. Så jag kommer att följa den planerade bokserien om journalisten Jennifer Sundin, och jag kan varmt rekommendera spänningsromanen Syndoffer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jeanette Bergenstav