Som man sår (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 7)
Utgivningsdatum
2021-07-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113115405

Som man sår E-bok

(50 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-07-08

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sebastian Bergman och kollegerna på Riksmord är tillbaka med besked! Som man sår, Hjorth/Rosenfeldts sjunde bok, utspelar sig tre år efter händelserna i En högre rättvisa.

Tre år har gått. Vanja Lithner har tagit över Riksmord och det nya teamets första uppdrag blir att hitta och stoppa en prickskytt som efter tre mord på bara några få dagar satt skräck i Karlshamn. Det finns inga ledtrådar, inga vittnen och offren verkar slumpvis utvalda. Alla i staden är alltså potentiella måltavlor.

Sebastian Bergman har valt en lugnare tillvaro sedan han blivit morfar och arbetar som psykolog och terapeut på deltid. När han en dag kontaktas av en man som behöver hjälp med att bearbeta sina upplevelser i samband med tsunamin 2004, då Sebastian själv förlorade fru och dotter, vänds allt uppochner.

Billy ska bli pappa och bestämmer sig för att han aldrig mer ska bejaka sin mörka, hemliga drift. Men det förflutna gör sig påmint. Frågan är hur långt Billy är villig att gå för att inte bli avslöjad.

Som man sår är den sjunde och näst sista delen i Hjorth/Rosenfeldts romanserie som sålt 1,6 miljon exemplar bara i Sverige och 5 miljoner runt om i världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Som man sår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kanoners
  -, 12 oktober 2021

  Dom är bäst. Smart intrig och spännande hela tiden

 2. Oja!
  Lena (Skåne), 30 juli 2021

  Mycket bra fortsättning på sviten med bl a Sebastian Bergman. Vilka vändningar som görs på "spelplanen". Hoppas att det blir en fortsättning, vill veta vad som händer med alla.

 3. Läs den!
  -, 25 juli 2021

  Lika bra som förväntat. Hade ingen aning om att en ny bok i serien kommit ut så jag blev väldigt glad. Och den är så läsvärd! Längtar efter uppföljaren.

 4. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 juli 2021

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Som man sår är den sjunde och näst sista delen i bokserien om Sebastian Bergman och poliserna på Riksmord. Jag har läst dom allihopa, och tyckt mycket om dom alla. Den här var verkligen inget undantag, utan jag tyckte att det är en av dom klart bästa i serien. Själva fallet i boken är avslutat, men det finns flera cliffhangers till nästa bok, som tråkigt nog planeras att vara den sista i serien. Rekommenderas absolut.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna