Som man sår (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (434.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 7)
Inläsare
Niklas Falk
Utgivningsdatum
2021-07-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113117409

Som man sår Ljudbok

(293 röster)  |  Läs 18 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-07-08

Styckköp

177

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sebastian Bergman och kollegerna på Riksmord är tillbaka med besked! Som man sår, Hjorth/Rosenfeldts sjunde bok, utspelar sig tre år efter händelserna i En högre rättvisa.

Tre år har gått. Vanja Lithner har tagit över Riksmord och det nya teamets första uppdrag blir att hitta och stoppa en prickskytt som efter tre mord på bara några få dagar satt skräck i Karlshamn. Det finns inga ledtrådar, inga vittnen och offren verkar slumpvis utvalda. Alla i staden är alltså potentiella måltavlor.

Sebastian Bergman har valt en lugnare tillvaro sedan han blivit morfar och arbetar som psykolog och terapeut på deltid. När han en dag kontaktas av en man som behöver hjälp med att bearbeta sina upplevelser i samband med tsunamin 2004, då Sebastian själv förlorade fru och dotter, vänds allt uppochner.

Billy ska bli pappa och bestämmer sig för att han aldrig mer ska bejaka sin mörka, hemliga drift. Men det förflutna gör sig påmint. Frågan är hur långt Billy är villig att gå för att inte bli avslöjad.

Som man sår är den sjunde och näst sista delen i Hjorth/Rosenfeldts romanserie som sålt 1,6 miljon exemplar bara i Sverige och 5 miljoner runt om i världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 18 recensioner av Som man sår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt makalöst bra.
  -, 18 februari 2024

  Helt makalöst bra.

 2. Blir bara sjukare för varje bok
  - (Borlänge), 7 februari 2022

  Hur kan man ens hitta på allt?! Spännande är det minsta jag kan säga.

 3. God spänning
  Kjell Hanssen, 1 februari 2022

  Underhållande och med en spännande twist och en fantastisk cliffhanger. Jag lyssnade på ljudboken och som vanligt med en inlevelse från läsaren.

 4. En mycket bra bok!
  - (Karlskrona), 3 november 2021

  Eftersom den utspelar sig i den Blekingska staden Karlshamn vore det en skam om jag inte skulle läsa den. Den levde klart upp till förväntningarna och jag rekommenderar den starkt.

 5. Bäst hittills
  - (Karlskrona), 27 oktober 2021

  När jag trodde att det inte kunde bli bättre. Snälla? När kommer nästa?

 6. Rörig
  Kerstin, 13 september 2021

  Början på boken var mycket rörig. Och det blev inte så mycket bättre av att personen som läst in boken var inget vidare. Snälla Hans byt till en mer erfaren inläsare. Inläsningen drog ned betyget på boken en hel del. Jag rekommenderar att man läser boken själv och inte köper en ljudbok.

 7. Vilka författare!
  -, 2 september 2021

  Som vanligt är dessa böcker bland de bästa krimböcker jag läst och lyssnat på. Skynda er att skriva på nästa!!

 8. Skickligt och spännande
  Ann-Kristine (Helsingborg), 19 augusti 2021

  Så bra och så skickligt de här två bygger upp handlingen i sina böcker. Bra språk och så spännande - längtar redan efter nästa! Det finns ingen som kan gestalta karaktärer i sin uppläsning som Niklas Falk - han är så otroligt bra! Måtte han aldrig sluta med inläsningar!

 9. En helt ok bok
  Frode Ysterud, 12 augusti 2021

  Jeg synes dette var en bok på det jevne. Historien og plottet er litt tynt, det går fort og virker ikke helt sannsynlig. Når man tror boken er ferdig begynner på en måte en ny historie som egentlig ikke får den plass og tid som den fortjener. Her kunne det vært stoff nok til en egen bok.

 10. Toppen
  -, 11 augusti 2021

  Så spännande Två historier i en. Ser fram emot nästa bok.

 11. Äntligen
  tombe, 9 augusti 2021

  Några år sedan förra boken men efter att ha stått och stampat lite händer det saker på flera plan! En utveckling i min smak!

 12. Serien Rekommenderas verkligen!
  -, 6 augusti 2021

  Har separationsångest när alla delar i serien är avlyssnade och längtar efter nästa bok! Mkt spännande fall i varje bok, samtidigt som man följer teamet i Riksmord m deras nära. Vardagsnära situationer varnas med fall o karaktärerna som man lär känna o få sympati för, hur räliga de än är - vissa:-) Därtill en humoristisk sida som glimmar till ibland och en fantastisk skådespelare i Niklas Falk som uppläsare, som verkligen framhäver de olika karaktärerna med sin inlevelseförmåga o skildring- Kanon! Snälla, skynda med nästa bok!!!!/Anna

 13. Långrandig
  -, 1 augusti 2021

  Boken var något långrandig i förhållande till vad jag upplevt när jag läst böcker. Detta var dock min första ljudbok.

 14. Spänning !!!!
  Stort fan, 28 juli 2021

  Härlig twist på storyn denna gång!
  Spännande oväntad cliffhanger.
  Ser fram emot nästa bok, och på ännu en oväntad upplösning.

 15. Toppenbra!
  -, 23 juli 2021

  Superspännande! Kanon från start!

 16. Högsta betyg
  -, 18 juli 2021

  Otrolig!! Blev inte besviken!

 17. Toppen
  -, 18 juli 2021

  Spännande bra som alltid av författarna Hjort Rosenfeldt läsvärd .Bra inläst

 18. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 juli 2021

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Som man sår är den sjunde och näst sista delen i bokserien om Sebastian Bergman och poliserna på Riksmord. Jag har läst dom allihopa, och tyckt mycket om dom alla. Den här var verkligen inget undantag, utan jag tyckte att det är en av dom klart bästa i serien. Själva fallet i boken är avslutat, men det finns flera cliffhangers till nästa bok, som tråkigt nog planeras att vara den sista i serien. Rekommenderas absolut.

Visa alla 18 recensioner

Fler böcker av författarna