Som man sår (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (414.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 7)
Inläsare
Niklas Falk
Utgivningsdatum
2021-07-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113117409
Som man sår (ljudbok)

Som man sår (ljudbok)

(57 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-07-08

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sebastian Bergman och kollegerna på Riksmord är tillbaka med besked! Som man sår, Hjorth/Rosenfeldts sjunde bok, utspelar sig tre år efter händelserna i En högre rättvisa.

Tre mord utförda under bara några få dagar har satt skräck i Karlshamn. Vanja Lithner och hennes medarbetare på Riksmord är pressade att hitta och stoppa prickskytten innan hen dödar igen. Men det finns inga ledtrådar, inga vittnen och till synes inga samband mellan offren.

Sebastian Bergman har valt en lugnare tillvaro sedan han blivit morfar och arbetar som psykolog och terapeut på deltid. Men när han en dag kontaktas av en australier som har sökt upp honom för att bearbeta sina erfarenheter i samband med tsunamin 2004, då Sebastian själv förlorade fru och dotter, vänds allt uppochner.

De tre år som gått har förändrat Billy - nu ska han bli pappa och tänker att han aldrig mer ska bejaka sin mörka, hemliga drift. Men det förflutna gör sig påmint. Frågan är nu hur långt Billy är villig att gå för att inte bli avslöjad.

Som man sår är den sjunde och näst sista delen i Hjorth/Rosenfeldts romanserie som sålt 1,6 miljon exemplar bara i Sverige och 5 miljoner runt om i världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Som man sår. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Toppenbra!
  -, 23 juli 2021

  Superspännande! Kanon från start!

 2. Högsta betyg
  -, 18 juli 2021

  Otrolig!! Blev inte besviken!

 3. Toppen
  -, 18 juli 2021

  Spännande bra som alltid av författarna Hjort Rosenfeldt läsvärd .Bra inläst

 4. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 13 juli 2021

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Som man sår är den sjunde och näst sista delen i bokserien om Sebastian Bergman och poliserna på Riksmord. Jag har läst dom allihopa, och tyckt mycket om dom alla. Den här var verkligen inget undantag, utan jag tyckte att det är en av dom klart bästa i serien. Själva fallet i boken är avslutat, men det finns flera cliffhangers till nästa bok, som tråkigt nog planeras att vara den sista i serien. Rekommenderas absolut.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna