Den sista adventskalendern (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Årstidssviten (del 6)
Utgivningsdatum
2022-10-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113119281

Den sista adventskalendern E-bok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-10-13

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En ny varm julroman av Jenny Fagerlund

Mitt i en snöstorm anländer Petra och hennes elvaåriga systerdotter till Nyponvikens

handelsträdgård. En plats de aldrig besökt men som Petras syster berättade om innan hon dog och som hon bad Petra åka till om hon någonsin fick bekymmer.

Viveka som äger handelsträdgården tar emot dem med öppna armar och erbjuder Petra anställning. Sakta börjar Petra och Charlie vänja sig vid sin nya tillvaro och lär känna resten av byborna, men deras ankomst rör upp blandade känslor.

En morgon ligger en adventskalender utanför dörren. Den visar sig innehålla en berättelse om byns konstnär Lilly där varje lucka avslöjar en ny detalj om Lilly. Snart inser Petra att invånarna i byn döljer något och att adventskalendern är nyckeln till svaret.

Den sista adventskalendern är en berättelse om starka familjeband och gemenskap. Om att hitta hem och att våga börja om på nytt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den sista adventskalendern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 4 december 2022

    Jag brukar alltid läsa en julbok för att känna av lite julstämning. Nu stod. Den sista advents-kalendern på tur. Jag har läst en del böcker av Jenny och jag tycker om hennes sätt att skriva. Boken var både lättläst och spännande. Mysigt med meddelandena som var i Lillys kalender.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Fagerlund