Släpp ångesten, fånga livet : övervinn oro och ängslan med metakognitiv terapi (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (213.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Camilla Nilsson Jern
Utgivningsdatum
2024-01-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Helena Stedman
ISBN
9789113126289

Släpp ångesten, fånga livet : övervinn oro och ängslan med metakognitiv terapi Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2024-01-04

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hälsoångest, social ångest, tvångssyndrom (OCD), paniksyndrom, PTSD, generaliserat ångestsyndrom, prestationsångest ... ångest är inte bara en och samma sak. Men även om den tar sig olika uttryck härstammar den från samma källa: en alltför omfattande hantering av tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser.

I sin nya bok beskriver Pia Callesen principerna i metakognitiv terapi (MCT) som är en ny metod för ångestbehandling. Terapin går ut på att vi ska vänja oss av med de strategier vi tidigare har använt för att hantera vår ångest och i stället tillägna oss nya - som får ångesten att försvinna. I boken beskrivs hur ångest kan stå i vägen för livet och hur vi kan lära oss nya strategier för att slippa ångesten och därmed förbättra livskvaliteten - att kunna fånga livet!

Psykologen och bästsäljande författaren Pia Callesen ger här en introduktion i de grundläggande principerna inom MCT. Här finns exempel på vardagliga orossituationer och vi får följa flera personer i deras kamp mot ångest och hur de blivit hjälpta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »