Må evigheten förlåta (e-bok) NY
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Bergslagens blå (del 5)
Utgivningsdatum
2023-08-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113127859
Må evigheten förlåta (e-bok)

Må evigheten förlåta E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-08-02

Styckköp

164

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
1945. Två unga män går ner i en gruva, men bara en av dem kommer att återse dagens ljus. Mannen som snart ska dö bär på en förödande hemlighet.

I nutid hittas ett dött spädbarn i en mosse utanför Hällefors i Bergslagen - den lilla flickan blev bara en månad gammal och bär ett silversmycke kring halsen. Kriminalinspektör Kristoffer Bark får uppdraget att leda mordutredningen tillsammans med sin grupp omplacerade poliser. När Bark anländer till staden blir han första polis på plats på ett akut larm. En man i nittioårsåldern har tagit en förskolegrupp som gisslan. Han är beväpnad med ett gevär och han är inte rädd för att använda det.

Anna Jansson är tillbaka med en skarp kriminalroman där lojalitet och släktband hamnar i fokus - och flera liv är i fara.Må evigheten förlåtautspelar sig i Bergslagen, där de gamla silvergruvorna utgör en påminnelse om svunna tider och kunskap som gått förlorad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Må evigheten förlåta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra
    -, 29 augusti 2023

    Gillar Bark-serien. Inte minst för de många karaktärerna i arbetsgruppen och den varma gruppdynamiken där alla personligheterer respekterad och får eget utrymme. Bra deckargåtor också förstås!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson