Nattens öga (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Rönning Stilton (del 8)
Utgivningsdatum
2023-04-26
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113129686

Nattens öga E-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-04-26

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den åttonde boken i serien om Olivia Rönning och Tom Stilton som sålt i över en miljon exemplar i Sverige!

När Olivia Rönning och Lisa Hedqvist intervjuar ukrainska flyktingar för att dokumentera övergrepp längs flyktvägen får de två poliserna höra talas om ett internationellt nätverk som organiserar människohandel. Vem är det som ligger bakom det?

Tom Stiltons partner Luna börjar misstänka att han haft del i ett spektakulärt dödsfall, men han tycks inte ha känt dåligt samvete för det. När polisen kommer för att förhöra honom ställs allt på sin spets. Kan hon alls älska en sådan man?

En man störtar ner från ett tak i centrala Stockholm efter att ha jagats av två män. Mannen går inte att identifiera. Vem är han och vem jagade honom?

Abbas, Toms och Olivias vän, får oväntat besök av sin mamma som han inte sett sedan han var barn - ett omskakande möte. Varför har hon sökt upp honom?

Allt har att göra med en lyxjakt på franska rivieran och en ovärderlig dyrgrip - ett försvunnet Fabergéägg som heter Nattens öga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nattens öga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra som vanligt
    Trialer, 27 juni 2023

    Man har lärt känna huvudpersonerna i serien och det är välkommet att träffa dem igen i denna bok. Det är svårt att lägga ifrån sig boken och man ser fram emot att ta fram boken och fortsätta läsa. Bra och lagom med spänning. Det är kul att följa huvudpersonernas personliga problem. Jag ser fram emot nästa bok.

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 19 maj 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Nattens öga, är den åttonde boken i serien om Olivia Rönning och Tom Stilton, av författarparet Cilla & Rolf Börjlind. Jag har läst alla dom sju tidigare, och tyckt om dom allihopa. Och jag tyckte även om den här boken, som liksom dom tidigare böckerna, var lättläst, aktuell, och spännande. Jag kan absolut rekommendera bokserien, och jag kommer att fortsätta att läsa eventuella kommande böcker. Jag lyssnade på boken, och den var bra inläst av Nina Zanjani.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna