Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
430
Utgivningsdatum
2019-04-10
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127154131
Den vilda jakten på ett bättre jag (e-bok)

Den vilda jakten på ett bättre jag (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-10
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vi strävar alla efter att bli bättre människor. Snyggare, smartare, mer produktiva, bättre älskare och mer hälsosamma. Vi går på kurser, läser böcker och tittar på Youtubeklipp. Egentligen finns det ingen del av livet som inte kan optimeras.

Forskarna Carl Cederström och André Spicer försöker under ett års tid att systematiskt förbättra olika delar av sin tillvaro. I januari ökar de sin produktivitet, i juni maximerar de sin sexuella njutning och i september ska de bli miljonärer. Experimentet förvandlas snart till ett sätt att leva, där de investerar stora mängder tid och pengar i att bli den optimala versionen av sig själva.

Den vilda jakten på ett bättre jag är en rolig och självutlämnande skildring av självhjälpsindustrin och vad den gör med oss. I slutet av året tvingas författarna ställa frågan: Vad var meningen med allt?

Carl Cederström är docent i företagsekonomi vid Stockholms universitet och författare eller redaktör till fem böcker. Han har skrivit för The New York Times, The Guardian, The Atlantic och Svenska Dagbladet.

André Spicer är professor på Cass Business School, London, och författare och redaktör till sju böcker. Han har skrivit för The Guardian, Financial Times, The Times och CNN. Spicer är bosatt i London.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Varning för mat

    Ask Sara, Cederström Carl, Damberg Jenny, Engman Jonas, Fischler Claude

    Sockerfritt, fettfritt, glutenfritt, laktosfritt, fritt från animaliskt, fritt från tillsatser, fritt från soja, fritt från kolhydrater, fritt från mat? Vårt förhållande till mat avslöjar mycket om oss själva och vår tid. I Varning för mat samlas ...

  • Dumhetsparadoxen

    Alvesson Mats, Spicer André

    Det finns oräkneliga vardagsexempel på organisationer som accepterar det tveksamma, det absurda och det helt idiotiska ? allt från ohållbara management-trender till övertro på varumärke och image. Men en viss dos dumhet kan vara konstruktiv och ge...

Bloggat om Den vilda jakten på ett bättre jag