Boken om sex (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
460
Utgivningsdatum
2019-06-10
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127824201
Boken om sex (e-bok)

Boken om sex (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-06-10
133
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad gör jag när vi vill ha sex olika ofta? Varför har min lust minskat? Borde jag ställa upp på sex för min partners skull?

Boken om sex handlar om lustens och upphetsningens psykologi och fysiologi och hur vi kan våga uttrycka vad vi tycker om och inte. Sambandet mellan sex och förbättrad hälsa handlar inte om att ställa upp på tråkigt sex med en partner som tjatar. Nej, sex som får oss att må bra handlar om sex som vi längtar efter, fantiserar om, njuter av och vill ha mer av.

Del 1 ger kunskap om vad sex är, vad som kan fungera som gas- respektive bromspedaler för vår sexuella lust och vad som händer i kroppen.

Del 2 tar upp vanliga sexuella svårigheter som att inte längre ha lust, svårigheter att få stånd, när det gör ont att ha sex eller när man vill olika mycket.

Del 3 beskriver sexualiteten i ett livsperspektiv, till exempel den första sexuella erfarenheten, sex under småbarnsåren och klimakteriet.

Boken är fylld med fakta och dialoger som på ett befriande och tillåtande sätt visar hur vi kan tala om och skapa ett sexliv som just vi tycker om och njuter av i livets olika faser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Boken om sex