Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2019-03-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127826984

Hjärnkoll på vikten E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-03-15
159
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Övervikten sitter i hjärnans belöningssystem där de osynliga krafterna som styr dina matvanor finns. Om man lär sig samarbeta med sin hjärna kommer kroppen inte att protestera när man byter vanor. Då bantar man med hjärnan istället för att köra huvudet i väggen.

Sen den första utgåvan 2010 har nya och gamla forskningsrön diskuteras inom vetenskapen och våra mat- och motionsvanor har blivit ett hett ämne i den allmänna debatten. Nyutgåvan har kompletterats med nyskrivet material om dessa rön och med kapitel om LCHF och fruktos.

Hjärnkoll-böckerna har sålt i närmare 100 000 exemplar. Hjärnkoll på vikten kommer ut i åtta länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärnkoll på vikten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hjarnan styr kroppen och vice versa.
    Anders Dejenfelt, 29 september 2020

    Beskriver pa ett forstaeligt och lattsamt satt, de processer som sker i var kropp och var hjarna. Framfor allt betonas samspelet mellan hjarnans beloningssystem och kroppens reaktioner. Samtidigt kopplas den nya kunskapen samman med praktiska forhallningsregler vad betraffar vad och hur man ater och motionerar. Siktet ar stallt pa att ge en god grund att sta pa for att skapa ett langsiktigt levnadsmonster och behalla vikten. Mycket lattlast trots den vetenskapliga vinklingen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna